Αναλύσεις του νερού στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας αποκλειστικά στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ


Η ποιότητα και οι αναλύσεις στα νερά του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας ήταν ένα από τα ερωτήματα στο οποίο έδωσε απάντηση ο Πρόεδρος της Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θανάσης Λεοντής, στα πλαίσια της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες στην Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών.
Ο κ. Λεοντής επισήμανε, ότι οι αναλύσεις στο νερό γίνονται κάθε τρίμηνο και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την καταλληλότητα και την ποιότητα του.
Συγκεκριμένα είπε ότι τα νερά του Δήμου είναι εξαιρετικής ποιότητας, από τα καλύτερα και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Επιχείρησης και να ενημερωθούν αναλυτικά και με αποδείξεις. Σχετικά με τα όσα κακόβουλα έχουν ειπωθεί εις βάρος του κ. Λεοντή, ότι στην Επιχείρηση προτιμάνε να πίνουν εμφιαλωμένο νερό και όχι το τοπικό, δίνει την απάντηση πως πρόκειται για υποκινούμενα σχόλια από ανθρώπους οι οποίοι απλώς θέλουν να απασχολούν την επικαιρότητα με συκοφαντίες και δήθεν οικολογικές ανησυχίες».
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ σας παραθέτει αποκλειστικά ορισμένες από τις τελευταίες αναλύσεις νερού που αφορούν πολλά από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.

                                                                                                   Γιώτα Περήφανου

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις