Το νερό που πίνουμε στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας - Αναλύσεις από Ροβιές και Κεχριές


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Αίσθηση έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ μας για τις αναλύσεις νερού στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.
Στα πλαίσια της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης) Θανάσης Λεοντής, απάντησε σε ερώτημα που αφορούσε την ποιότητα του νερού στο σύνολο του Δήμου τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι «τα νερά της περιοχής μας, όπως έχουν δείξει και οι τελευταίες αναλύσεις, είναι από τα καλύτερα».
Παρουσιάσαμε αποκλειστικά αναλύσεις από κάποιες περιοχές του Δήμου, σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα και τις τελευταίες που έχουμε στη διάθεση μας από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ροβιών και Κεχριών.
Συγκεκριμένα για τις Ροβιές υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για την ποιότητα του νερού και πιθανές επιπτώσεις στη υγεία των πολιτών (εδώ και πολλά χρόνια).
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί από τους κατοίκους θεωρούν πως δεν είναι αξιόπιστες οι αναλύσεις από ιδιωτικές εταιρίες και επισημαίνουν πως ο Δήμος πρέπει να απευθύνεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Οι αναλύσεις που έχουμε στα χέρια μας δόθηκαν από τον κ. Λεοντή - ενδεικτικά για ορισμένες περιοχές του Δήμου - ο οποίος είπε, ότι αν χρειαστεί οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα αποτελέσματα μπορούν οι πολίτες να κατατοπιστούν από το γραφείο της Επιχείρησης.
Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας θα ζητήσουμε το σύνολο τον Διαμερισμάτων με αίτηση μας προς την Επιχείρηση.
Γιώτα Περήφανου
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΧΡΙΕΣ... 
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ & ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις