Εγκαταλελειμμένα κουταβάκια στην παραλία Κρύα Βρύση στο Μαντούδι - Χρειάζονται επειγόντως βοήθεια


Τρία κουταβάκια βρίσκονταί εδώ και μέρες εγκαταλελειμμένα στην παραλία της Κρύας Βρύσης στο Μαντούδι στη Βόρεια Εύβοια. Χρειάζονται άμεσα τη βοήθεια μας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φιλόζωους υπεύθυνους που θα τα αναλάβουν ώστε να βρουν μια ζεστή γεμάτη αγάπη αγκαλιά και μόνιμη κατοικία.
Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας τα σκυλάκια κυκλοφορούν αδέσποτα, πίνουν θαλασσινό νερό και αντιμετωπίζουν κίνδυνο ασιτίας. Χάρη στη φιλότιμη παρέμβαση κάποιων λουόμενων και παραθεριστών στην περιοχή - προσωρινά - έχουν μια σχετική φροντίδα και περιποίηση, αλλά αν δεν βρούν σύντομα σπίτι δεν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν.
Ζητάμε τη βοήθεια και την ευαισθητοποίηση όλων για την άμεση αποκατάσταση τους.
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας με email στο elfonipoliton@gmail.com ή με τη Γιώτα Περήφανου στο 6944152180 για περισσότερες πληροφορίες.
Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μοναδικό καθώς σε καθημερινή βάση δεχόμαστε δυστυχώς πληθώρα καταγγελιών για εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα στη Βόρεια Εύβοια. 
Επιτέλους πρέπει και οι Δήμοι να δείξουν τη δέουσα προσοχή σε αυτό το σοβαρό ζήτημα. Το ίδιο και οι κτηνίατροι της περιοχής μας σε συνεργασία με τις τοπικές υπηρεσίες. 
Να τονίσουμε για άλλη μια φορά περιπτώσεις επιστημόνων οι οποίοι έδειξαν την ανθρωπιά τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και με προσωπικό κόστος συντόνισαν εντατικές προσπάθειες, ώστε να στειρώσουν αδέσποτα γάτες και σκύλους παρέχοντας τους παράλληλα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ κάθε αναγκαία ιατρική βοήθεια. Συγχαρητήρια θερμά σε αυτούς του γιατρούς που πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις