Καλό Αύγουστο με υδάτινα «κρυφά» ταξίδια στη Βόρεια Εύβοια

Κήρινθος: Παραλία της Κρύας Βρύσης
Γιώτα Περήφανου

Στα χνάρια που ενέπνευσαν μεγάλους ποιητές της αρχαιότητας, εκεί όπου… το σαγηνευτικό μπλε της παρθένας καθάριας θάλασσας αγκαλιάζει αρμονικά το μεγαλείο της καταπράσινης βόρειας Εύβοιας, ανακαλύψαμε πανέμορφες παραλίες που σαγηνεύουν τον επισκέπτη. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού μέσα από γραφικά γεμάτα μυστήριο μονοπάτια ξετυλίγεται στα μάτια μας ένας υδάτινος επίγειος παράδεισος.
Καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, μικρά και πολύμορφα βότσαλα όλων των αποχρώσεων, χρυσή άμμος, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό έμπνευσης και ξεκούρασης.
Ιδανικές παραλίες για όσους αποζητούν το υπόλοιπο του καλοκαιριού να περάσουν ήρεμες στιγμές, μέρες και νύχτες γεμάτες ρομαντισμό με φόντο τα χρώματα της δύσης του ήλιου στο καθημερινό αντάμωμα του με τη θάλασσα...

Αγία Άννα: Παραλία Σαρακήνικο
Προσβάσιμες χρυσαφένιες ακρογιαλιές στη Λίμνη, στις Ροβιές, στην Αγία Άννα, στην Κήρινθο και στα Ελληνικά διηγούνται το δικό τους μύθο, τη δική τους ιστορία και μας «ταξιδεύουν».

Ο φακός απαθανάτισε κάποιους από τους «κρυφούς» θησαυρούς της Βόρειας Εύβοιας. Κατέγραψε εικόνες μαγευτικές, άκρως καλοκαιρινές, ιδανικές για αυτούς που τους αρέσει η μοναχικότητα κάτω από τον έναστρο ουρανό και τρελαίνονται για εξερευνήσεις στήνοντας τη σκηνούλα τους πλάι στο κύμα ατενίζοντας το όνειρο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ και ανακαλύψτε ένα πλούσιο υδάτινο οδοιπορικό σε υπέροχες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις