Απαστράπτουσα και καθαρή η Στάση του ΚΤΕΛ της Σπιάδας στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας



«Το περιβάλλον, οι κοινόχρηστοι χώροι είναι το σπίτι μας. Θέλουν προστασία», επισημαίνει ξύλινη και φροντισμένη ταμπελίτσα στον καθαρό εσωτερικό χώρο της στάσης του ΚΤΕΛ στη Σπιάδα στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, χάρη στα φιλότιμα χέρια του Τοπικού Συμβουλίου της Λίμνης.
Βρεθήκαμε στην ανοιξιάτικη και απαστράπτουσα πια στάση, καταγράψαμε τις θεαματικές αλλαγές και με μεγάλη χαρά απαθανατίσαμε το χώρο. Άνθρωποι σεμνοί, πραγματικοί εργάτες στα κοινά αυτού του τόπου, αφανείς ήρωες της αυτοδιοίκησης, ασχολήθηκαν πολλές ώρες οι ίδιοι με κόπο, μεράκι και αγάπη και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!!! Δεν επιθυμούν να τους προβάλουμε, ούτε να αναφερθούμε σε ονόματα…, δεν ήθελαν φωτογραφίες, σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία τους, τους αξίζουν θερμά και πολλά συγχαρητήρια για αυτή την αξιόλογη κίνηση να περιποιηθούν - επαναλαμβάνω - οι ίδιοι με προσωπικό κόπο και κόστος τη στάση του ΚΤΕΛ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΣΠΙΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ
Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε, ότι πριν από καιρό είχαμε αναδείξει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της Σπιάδας με τη Στάση του ΚΤΕΛ. Όπως είχαμε τονίσει τότε, εξωτερικά μετά από πρωτοβουλία και έξοδα κατοίκου της περιοχής, ο χώρος είχε βαφτεί, όμως εσωτερικά υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν μπορούσες να σταθείς από την έντονη δυσοσμία, οι τοίχοι ήταν βρώμικοι και γεμάτοι με συνθήματα, τα παράθυρα ευάερα και ευήλια χωρίς τζαμάκια, με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να προτιμά να εκτίθεται στο κρύο.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χειμωνιάτικης περιόδου σε περίπτωση βροχόπτωσης το πρόβλημα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο, καθώς οι ταξιδιώτες δεν μπορούσαν να σταθούν μέσα στη στάση και αναγκαστικά περίμεναν την άφιξη του λεωφορείου, μαζεμένοι (από το κρύο) και με ομπρέλες κάτω από το μικρό κεραμιδό - στέγαστρο. 
Τώρα πια η στάση του ΚΤΕΛ λάμπει!!! Φροντίστηκε επιμελώς, εσωτερικά είναι πεντακάθαρη με τοίχους κάτασπρους και φωτεινούς. Με τζαμάκια στα παράθυρα για την προστασία του κοινού. Καλογυαλισμένο και αστραφτερό δάπεδο (αναδείχτηκε και η παραδοσιακή πλάκα καρύστου) και παγκάκια - καθιστικά περασμένα και με λουστράκι. Φοράει τα καλά της η στάση του ΚΤΕΛ της Σπιάδας και εμείς πολύ το χαιρόμαστε και φυσικά το προβάλουμε!!!
Και πάλι πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα φιλότιμα χέρια του Τοπικού Συμβουλίου της Λίμνης, με την ευχή το παράδειγμα τους να αποτελέσει την αρχή να κινητοποιηθούν και άλλοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση. Μακάρι όλοι οι αιρετοί να βγουν από άκρη σε άκρη στο κάθε Δήμο, προσφέροντας προσωπική εργασία, όπου αυτή χρειαστεί!!!

Γιώτα Περήφανου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΣΠΙΑΔΑ ΠΡΙΝ...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις