Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ…;


Με έκπληξη διαβάσαμε την πιθανότητα να επανέλθει στην ενεργό πολιτική δράση ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγεωργίου ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ευβοίας. Μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου διατηρεί στενή σχέση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο του οποίου μάλιστα ήταν και από τους πιο ένθερμους υποστηριχτές του κατά τις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν το 2007.
Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως ο κ. Παπαγεωργίου πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει - φανερά δυσαρεστημένος από την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – πως «εμένα η καρδιά μου εξακολουθεί να χτυπά αριστερά». Βάσει των λίγων γνώσεων ανατομίας που έχουμε, όλων των ανθρώπων η καρδιά αριστερά χτυπάει, γιατί μάλλον αυτό θα εννοούσε ο κ. Παπαγεωργίου, διότι αν εννοούσε ιδεολογικά την αριστερά, πιστεύουμε πως θα καταλάβαινε, ότι η πολιτική που ακολούθησε ο μέχρι πριν από  λίγο καιρό «τσάρος» της Οικονομίας κ Βενιζέλος, όχι μόνο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αριστερή η σοσιαλιστική αλλά ειδεχθής και ακραία νέο φιλελεύθερη.
Κατά τα άλλα στο πράσινο στρατόπεδο τα μόνα σίγουρα ονόματα μέχρι στιγμής στο πράσινο ψηφοδέλτιο είναι των εν ενεργεία Βουλευτών Κατερίνας Περλεπέ και Συμεών Κεδίκογλου.
Οι διεργασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου δεν έχουν ξεκινήσει καθώς στο ΠΑΣΟΚ περίμεναν πρώτα την εκλογή του νέου Προέδρου.

Γιάννης Δραπανιώτης     Γιώτα Περήφανου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις