Σε εκλογική ετοιμότητα η Ν.Δ – Χωρίς δυνατά ονόματα το ψηφοδέλτιο της στην Εύβοια


Σε εκλογική ετοιμότητα φαίνεται πως βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επερχόμενων Εθνικών Εκλογών. Η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου αναμένεται πιθανών να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά και με σχετική δημοσίευση του «Πανευβοϊκού Βήματος» απουσιάζουν τα δυνατά ονόματα από το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υποψήφιοι φαίνεται πως είναι ο νυν Βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο πρώην Βουλευτής Τάσος Λιάσκος, η Σίσσυ Λάϊου, ο πρώην Δήμαρχος Μεσσαπίων Αντώνης Μπαζώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Βασίλης Δεμερτζής, η Εφοριακός Βάσω Παππά και ο Σταύρος Καρκαλέτσης που στις προηγούμενες εκλογές είχε πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ.

Έντονες ήταν οι πιέσεις από πλευράς Ν.Δ. για ένταξη του στο ψηφοδέλτιο στον πρώην Διοικητή του Ο.Γ.Α Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου. Ο ίδιος όμως φέρεται να δηλώνει πως έκλεισε ο Βουλευτικός του κύκλος, παραμένει απλός στρατιώτης στη Ν.Δ. και ενδιαφέρεται μόνο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Χαλκιδέων.
Επίσης εντολή να βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα έχει πάρει και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Θεόδωρος Σταματίου.
Κλείνοντας να τονίσουμε ότι δύο ονόματα έχουν ακουσθεί για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., πρόκειται για τη Δικηγόρο Ελένη Θαλασσινού και το Γιατρό Γιώργο Χαλιώτη.  

Γιάννης Δραπανιώτης  Γιώτα Περήφανου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις