50% μείωση στις αντικειμενικές αξίες ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας


Μείωση 50% των αντικειμενικών αξιών στο σύνολο των ζωνών του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα στις 9 Απριλίου στη Λίμνη.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Κώστας Παναγιώτου εισηγήθηκε του θέματος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν διαφορετικές τιμές στις ζώνες του Δήμου για παράδειγμα στις παραλιακές περιοχές με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί σε πολλές περιπτώσεις κατακόρυφα οι αντικειμενικές αξίες.
Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στάθης Λιαγκάκη υποστήριξε ότι ενώ είχαν ψηφίσει σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο να ισχύουν οι κατώτερες ζώνες, παρατηρεί μια άλλη πραγματικότητα. 
Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός επισήμανε ότι τον καθορισμό των αρχικών τιμών ορίζει το Υπουργείο Οικονομικών. «Εμείς θα ζητήσουμε επιτακτικά και με επιστολές - και προς τα πολιτικά κόμματα -  εκ νέου μείωση των τιμών στο 50%. Να ισχύσουν οι κατώτερες τιμές στην περιοχή μας και να δώσουμε μάχη προς αυτή τη κατεύθυνση».
Ο κ. Παναγιώτου μίλησε με αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία και παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα συνεχίσει τη διερεύνηση επί του θέματος.

Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις