Σε πρόσληψη προσωπικού - πυροφυλάκων προχωρά ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας - «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αντιπολιτευτικός λόγος εδώ και καιρό», τονίζει ο Ανέστης Ψαρρός


Η πρόσληψη προσωπικού (23 ατόμων από τις 21 Μαΐου) κατεπειγουσών αναγκών για τις ανάγκες πυροπροστασίας συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (25 Απριλίου) του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.
Πολλές ήταν οι ενστάσεις επί του θέματος από την Αντιπολίτευση καθώς θεωρείται ότι συγκεκριμένα άτομα δουλεύουν συνεχώς με δίμηνα (που ανανεώνονται) εδώ και ενάμισι χρόνο, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παναγιώτου.
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «πολλές φορές οι άνθρωποι που προσλαμβάνονται με δίμηνα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αδυνατούν να προσαρμοστούν. Αν βλέπετε λοιπόν κάποιους να συνεχίζουν είναι γιατί κάνουν άριστη δουλειά». Ο κ. Παναγιώτου τόνισε ότι «μόνο για ένα δίμηνο μπορείτε να προχωρήσετε σε προσλήψεις το χρόνο».
Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νηλέως Νίκος Μουστάκας ανέφερε πως «το προσωπικό που προσφέρει πολλά στο Δήμο είναι κρίμα να το απομακρύνεις μετά από ένα δίμηνο. Αυτός που προσφέρει δουλειά πρέπει να παραμένει».  
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής Άγγελος Ριτσώνης είπε ότι οι αμφισβητήσεις του κ. Παναγιώτου για τη σωστή λειτουργία του Δήμου θίγουν όλο το Σώμα και πρέπει ο Δήμαρχος να βάλει ένα τέλος σε αυτές.
 Ο κ Ψαρρός κλείνοντας δήλωσε, ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν ελεύθερα το δικαίωμα να ασκήσουν κριτική για κάθε θέμα που αφορά το Δήμο και την τοπική κοινωνία ενώ δεν δίστασε να ειρωνευτεί την αντιπολίτευση τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος αντιπολιτευτικός λόγος εδώ και πολύ καιρό.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Ψαρρός προχωρούν σε δίμηνες προσλήψεις καθώς η απόφαση για συμβάσεις εργασίας έξι και οχτώ μηνών (απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου από το Φεβρουάριο) δεν έχει ακόμη εγκριθεί και οι ανάγκες του Δήμου είναι πολλές και σημαντικές.

Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις