Η Πλατεία Ηρώων στη Λίμνη ζητά άμεσα ανοιξιάτικη φροντίδα…


Το μεγάλο μαρμάρινο καθιστικό - γλάστρα στην παραδοσιακή πλατεία Ηρώων της Λίμνης ενώ είναι τόσο γραφικό και χρηστικό, δείχνει εγκαταλελειμμένο γεμάτο πλούσια βλάστηση από χορτάρια (ξερά, χλωρά και με αγκαθάκια...) που χαλάει την αισθητική κατοίκων και επισκεπτών.
Μάλιστα με διάθεση χιούμορ περαστικοί μας είπαν ότι σε λίγο καιρό θα πάρουν σακούλα και μαχαίρι να μαζεύουν και χόρτα για το σπίτι.
Βλέποντας πιο προσεχτικά το σημείο σκεφτόμαστε πόσο πιο όμορφος θα γινόταν ο χώρος αν κάποιοι… υπεύθυνοι μερακλήδες φυτεύανε πολύχρωμα και μυρωδάτα λουλουδάκια εποχής.
Σε μια περίοδο μάλιστα τουριστικού ενδιαφέροντος όπου η Λίμνη αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες παραθεριστές των αστικών κέντρων, αυτές οι λεπτομέρειες ενός φροντισμένου κοσμικού σημείου είναι που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε όλοι χρειαζόμαστε περισσότερα και ζωηρά χρώματα στη ζωή μας πόσο μάλλον στην καθημερινότητα μας!!!
Ευελπιστούμε να υπάρξει μια σχετική και ανέξοδη επιμέλεια στο χώρο ώστε να δώσει ανοιξιάτικη αύρα στην πανέμορφη κεντρική πλατεία της Λίμνης, όπου δεσπόζουν αγέρωχα τα αγάλματα των δοξασμένων Ηρώων μας.

Γιώτα Περήφανου  

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 





 


 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις