Καλοκαιρινό φρεσκάρισμα στα κάγκελα της παραλίας της Λίμνης – Την άμεση αποκατάσταση της ζητά ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας


Εργασίες καλλωπισμού της αισθητικής εικόνας στην παραλία της Λίμνης πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες το Λιμενικό Ταμείο. Μη φανταστείτε ότι θα γίνουν θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς οι εποχές είναι και δύσκολες αλλά το φρεσκάρισμα εν όψει θέρους θα δώσει κάπως… μια άλλη αύρα στην εγκαταλελειμμένη παραλία.
Τα κάγκελα της παραλίας - σχεδόν στο σύνολο τους - έχουν ανανεωθεί με μπλε μπογιά. Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν σύντομα θα εγκατασταθούν τα σκουριασμένα και σάπια (κάγκελα) με καινούργια ενώ θα γίνουν και λοιπές παρεμβάσεις όπου χρειαστεί ώστε η παραλία να αρχίσει να βρίσκει σιγά σιγά τη χαμένη αίγλη της.
Σε μια από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου - Λίμνη και Αγίας Άννας ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός επισήμανε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της παραλίας η οποία άπτεται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου. Μίλησε για τη δημιουργία συνολικής μελέτης ενώ θα επιδίωκε μια σειρά επαφών με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου με τη στήριξη φυσικά και τη διευκόλυνση από πλευράς Δήμου σε ο,τι χρειαστούν.
Η παραλία της Λίμνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και κοσμικά σημεία της πόλης, παραδοσιακή με νησιώτικο στυλ. Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά υποδομικά προβλήματα τα οποία συνθέτουν πολύ άσχημη εικόνα στα μάτια τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Διαλυμένα παγκάκια, αποξηραμένα φυτά, πεζοδρόμιο με τρύπες επικίνδυνες για μικρούς και μεγάλους.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ θα συνεχίσει τα ρεπορτάζ για την ιστορική παραλία της Λίμνης και σύντομα θα επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους ώστε να ενημερωθεί για τα μελλοντικά σχέδια στο χώρο.

Γιώτα Περήφανου

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις