Πολύ πετυχημένες οι επιδείξεις Καράτε στη Λίμνη και την Ιστιαία με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του αθλήματος


Δύο πολύ δυνατές επιδείξεις καράτε με άριστη οργάνωση, πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στη Λίμνη και το Σάββατο 7 στην Ιστιαία, όπου συμμετείχαν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος της Λίμνης (Α.Γ.Σ) και ο Α.Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ιστιαίας καθώς και ο Γ.Υ.Μ.Ν. Α. Σ. Αιδηψού.
Ο πολύ έμπειρος δάσκαλος Βαγγέλης Δήμου με 4α Dan, Εθνικός Διαιτητής, Εξεταστής (αναγνωρισμένος από τη Γενική Ομοσπονδία Καράτε Ελλάδος) και επί σειρά ετών Πανελλήνιος Πρωταθλητής, προπονητής στους ανωτέρω Αθλητικούς Γυμναστικούς Συλλόγους, πραγματοποίησε μοναδικές επιδείξεις, σπάνιες για τα ελληνικά δεδομένα που αναδεικνύουν το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στο οποίο, κάτω από την καθοδήγηση του, έχουν φθάσει οι αθλητές του όλων των ηλικιών (αγόρια και κορίτσια). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Εκτός όμως από τις επιδείξεις που παρουσίασαν οι αθλητές των Συλλόγων παρακολουθήσαμε μοναδικές τεχνικές από μετρ του αθλήματος οι οποίοι -  όπως οι ίδιοι τόνισαν - ήρθαν για τον πολύ καλό τους φίλο και άξιο συνάδελφο τους Βαγγέλη Δήμου.
Τα μεγάλα ονόματα του Καράτε που συμμετείχαν σε αυτές τις δύο αθλητικές εκδηλώσεις είνα οι: Κώστας Παπαδόπουλος (5 Dan, πρώην Εξεταστής, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Διαιτησίας και πρώην Ευρωπαϊκός Διαιτητής), Δημήτρης Αναστασιάδης (5 Dan, Ευρωπαϊκός Διαιτητής, Γεν. Γραμ. της Ελληνικής Επιτροπής Διαιτησίας, Προπονητής στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιθέας και επί σειρά ετών Ευρωπαϊκός, Βαλκανικός και Πανελλήνιος Πρωταθλητής), Άγγελος Γκόργκας (5 Dan), Προπονητής Ελληνό - Ιαπωνικής Ακαδημίας Καράτε και Ευρωπαϊκός και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο tanto tori Καράτε), Χριστίνα Μπασούκου (4 Dan, Διεθνής Διαιτητής, Προπονήτρια στον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ» Ν. Αρτάκης), Θεοδώρα Κολλινάκη (1 Dan, Βαλκανική και Πανελλήνια Πρωταθλήτρια), Παναγιώτης Κουσουνάβης (4 Dan, Βοηθός Προπονητή στην Ελληνό - Ιαπωνική Ακαδημία Αθηνών, Ευρωπαϊκός και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο tanto tori) και Δημήτρης Μουλαβασίλης (1 Dan, Πρωταθλητής Βαλκανίων και Ευρώπης, κάτοχος μαύρης ζώνης).
Α.Γ.Σ. Λίμνης: Επίδειξη καράτε με αέρα και τεχνική Πρωταθλητών
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν -  με ιδιαίτερη προσοχή και θαυμασμό - στην επίδειξη καράτε του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου της Λίμνης σε συνεργασία με τον προπονητή του Συλλόγου Βαγγέλη Δήμου.
Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν με δύναμη και πειθαρχία τον καλύτερο του εαυτό, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Λίμνης. Η γυμνάστρια του Α.Γ.Σ. Λίμνης κ. Ζωή Φλώκου καλωσόρισε ζεστά αθλητές και κοινό για τη τιμητική τους παρουσία καθώς και ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τον κ. Δήμου όσο και τους άξιους μαθητές τους.
Όμορφη στιγμή της εκδήλωσης ήταν και η παρουσία των μικρών αθλητών που αναμφισβήτητα στο μέλλον θα αποσπάσουν πολλά μετάλλια και διακρίσεις κάνοντας μας υπερήφανους.
Πολύ εντυπωσιακοί ήταν όλοι οι αθλητές αλλά και η παρουσίαση των καλεσμένων δασκάλων και Πρωταθλητών που επέδειξαν την άριστη τεχνικής τους.
Η πολύ όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση καράτε έκλεισε με μια σπάνια επίδειξη υψηλής τεχνικής και αυτοσυγκέντρωσης, από το μοναδικό Βαγγέλη Δήμου που κυριολεκτικά έκοψε την ανάσα σε όσους είχαμε την τύχη να τον παρακολουθήσουμε.
Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Επίδειξη καράτε στην Ιστιαία με αύρα ανατολικής φιλοσοφίας και τεχνικής
Ένα μοναδικό υπερθέαμα υψηλού επίπεδου παρακολούθησε πολύς κόσμος που βρέθηκε χθες το βράδυ στο CALLCETTO Club στην Ιστιαία. Με μοναδικούς συνδυασμούς σώματος και πνεύματος, οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, υπό την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου δασκάλου τους Βαγγέλη Δήμου, παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα επιδείξεων καράτε. Εκτός όμως από αυτό οι έμπειροι δάσκαλοι και πρωταθλητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, επέδειξαν και αυτοί με τη σειρά τους υψηλές τεχνικές αυτής της πανάρχαιας ιαπωνικής φιλοσοφίας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τεχνικές που ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη από το μετρ του είδους Βαγγέλη Δήμου.
Μετά το πέρας της δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και ζώνες στους μαθητές που κατέκτησαν στις εξετάσεις ζωνών. 
Τις δύο εκδηλώσεις, στις οποίες όλοι οι αθλητές και οι δάσκαλοι απέσπασαν δυνατά και πολλά χειροκροτήματα, παρουσίασε η Πρωταθλήτρια του Αθλήματος και Διεθνής Διαιτητής Χριστίνα Μπασούκου η οποία κλείνοντας τόνισε για το Βαγγέλη Δήμου, ότι «έχετε ένα πραγματικό διαμάντι στο τόπο σας, το οποίο και αξίζει να το εκμεταλλευτείτε».
Γιώτα Περήφανου
Γιάννης Δραπανιώτης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις