"Άγιο" είχε οικογένεια απο τη Λίμνη, όταν μεγάλο κομμάτι βράχου έπεσε στο όχημα τους στο Δερβένι (Αποκλειστικές φωτογραφίες)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Άγιο είχε μια τριμελής οικογένεια, που το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ξεκινώντας από τη Λίμνη με προορισμό την Αθήνα, στο γνωστό σημείο καρμανιόλα της Ε.Ο. Αιδηψού - Χαλκίδας στο «Δερβένι» λίγο μετά το Προκόπι και ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν βρισκόταν εν κινήσει, ήρθε αντιμέτωπη με μια πάρα πού δυσάρεστη έκπληξη, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή.
Συγκεκριμένα ο οδηγός του οχήματος κ. Δημήτρης Βαφειάδης πρώην Λιμενάρχης Λίμνης και Μαντουδίου επικοινώνησε έντρομος με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και ανέφερε, πως είχαν ένα αναπάντεχο ατύχημα στο «Δερβένι». Συγκεκριμένα τόνισε, ότι «ενώ βρισκόμασταν εν κινήσει ξαφνικά παρατηρήσαμε μικρές πέτρες να πέφτουν από το βουνό στο προπορευόμενο όχημα, τις οποίες τις έπαιρναν οι τροχοί και τις έριχναν πίσω. Μέχρι να καταλάβουμε ακριβώς το τι συμβαίνει, ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο και ένα τεράστιο κομμάτι βράχου γύρω στα 6 με 7 κιλά αποκολλήθηκε από το βουνό και καρφώθηκε στη μέση περίπου του οχήματος, προς τη θέση του συνοδηγού, όπου καθόταν η σύζυγος μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το τζάμι του συνοδηγού, να προκληθεί φθορά και στο μισό τμήμα του οχήματος, αλλά και στο παρμπρίζ. Από τα γυαλιά τραυτίστηκαμε ευτυχώς ελαφρά, εγώ και η σύζυγός μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν θέλω να σκεφτώ το γεγονός πως για κλάσματα δευτερολέπτου η πέτρα μπορεί να είχε χτυπήσει στο πίσω μέρος του οχήματος που κοιμόταν ο 5χρονος γιός μου. Το αρχικό σοκ ήταν ισχυρό προσπαθήσαμε όμως να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας. Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου σιγά σιγά και αφού είδα, ότι ήμασταν όλοι καλά ειδοποίησα την αστυνομία και ήρθα σε επαφή μαζί σας για να γνωστοποιήσω το γεγονός και την αδιαφορία όλων των πολιτικών αρχών, τόσο τοπικών, όσο και της κεντρικής εξουσίας, που ίσως περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα για να κάνουν κάτι. Εγώ πάντως επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».
Η περίπτωση του κ. Βαφειάδη δεν είναι η μοναδική καθώς δεκάδες περιστατικά έχουν καταγραφεί στο Δερβένι και όχι μόνο. Έχουμε βιώσει και προσωπική εμπειρία στο δρόμο Αιδηψός - Λίμνη την οποία και καταγράψαμε. Λίγο όψιμα ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Θανάσης Μπουραντάς θυμήθηκε το περασμένο φθινόπωρο να καλέσει με επιστολή του τους τοπικούς Βουλευτές να τρέξουν από κοινού για τα μεγάλα προβλήματα της Εύβοιας. Τόσα χρόνια που ήταν Νομάρχης τι έκανε;
Χρόνια ακούμε για τις μελέτες που ωριμάζουν για τον οδικό άξονα Ψαχνά - Στροφυλιά - Βασιλικά - Ιστιαία. Μάλλον έχουν μείνει ακόμη στην ωρίμανση. Από μελέτες γενικά άλλο τίποτα... έργα όμως δεν βλέπουμε!!! Ίσως για να δούμε στην πράξη να χρειαστούν εκατόμβες θυμάτων, όπως στα Τέμπη και το Μαλλιακό.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΚΑΡΕΚΛΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;;;;;
Γιώτα Περήφανου
Γιάννης Δραπανιώτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις