Αξέχαστο το περπάτημα στο βουνό με το Γυμναστικό Σύλλογο Λίμνης

Αξέχαστος ο όμορφος περίπατος σε όλους
Αναζωογονητικό περπάτημα στο βουνό - στις ομορφιές της φύσης με ζωηρή πρωινή διάθεση και σε αθλητική φόρμα - απολαύσαμε στις 4 Αυγούστου συντροφιά με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Λίμνης, που και φέτος το καλοκαίρι διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και μεράκι το καθιερωμένο περίπατο του στα Κατούνια της Λίμνης.
Το ραντεβού δόθηκε νωρίς το πρωινό του Σαββάτου και όλοι μαζί, μια μεγάλη και ζεστή παρέα αποτελούμενη από 35 άτομα, φορέσαμε τα αθλητικά μας παπούτσια, το απαραίτητο καπελάκι για τον ήλιο… και ξεκινήσαμε μια θαυμάσια βόλτα διαφορετική από τις άλλες… 
Στάση δροσιάς και γεύσης...
Ακολουθώντας την υπέροχη διαδρομή στο πλούσιο πανέμορφο δάσος, με θέα το "ταξιδιάρικο" απέραντο γαλάζιο και τη γλυκιά μελωδία από τα τζιτζίκια, φτάσαμε σε γραφικό ξωκλήσι της περιοχής.
Χαλαρώσαμε λίγο, γευτήκαμε δροσερό παγωμένο νεράκι και χειροποίητα τυροπιτάκια δια χειρός κ. Ζωής Φλώκου. Σαν μικροί εξερευνητές... συνεχίσαμε χαμογελαστοί γεμάτοι κέφι και την υπόλοιπη διαδρομή στην καρδιά του πανέμορφου παραθαλάσσιου οικισμού ανατολικά της Λίμνης. 
"Μαγευτική" καλοκαιρινή ατμόσφαιρα...
Επόμενος προορισμός μας το Αδραλί, κουβεντούλα σε παρεϊστικό κλίμα… και επιστροφή στα Κατούνια.
Για μιάμιση ώρα περάσαμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς σε άκρως «μαγευτική» καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με άρωμα πεύκου και φόντο τις λαμπερές αποχρώσεις του Ευβοϊκού.
Νιώσαμε απίστευτη ενέργεια στο σώμα αλλά και το πνεύμα, γίναμε ένα με τη φύση και υποσχεθήκαμε πως του χρόνου θα ξαναδώσουμε το παρόν σε μια νέα διαδρομή - έκπληξη στο βουνό. 
Ραντεβού του χρόνου συντροφιά με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Λίμνης
Ευχαριστούμε θερμά τους συνοδοιπόρους μας από το Γυμναστικό Σύλλογο Λίμνης, τον Προέδρο Σπύρο Κοτζά, την υπεύθυνη γυμνάστρια Ζωή Φλώκου και τα υπόλοιπα μέλη για την υπέροχη βόλτα!!!
Ο περίπατος του Γ.Σ.Λ. αποτέλεσε μια από τις εκδηλώσεις του φετινού Πολιτιστικού Προγράμματος του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012».
Γιώτα Περήφανου

Ευχαριστούμε την κ. Ζωή Φλώκου για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις