Σκληρό «ντέρμπι» ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΚΕΧΡΙΩΝ και Α.Ο. ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη χρήση του γηπέδου των Κεχριών


Ένταση και φωνές κατά τη συνεδρίαση...
Σε «ντέρμπι» λίγο έλειψε να εξελιχθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη τη Τετάρτη 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του θέματος ημερήσιας διάταξης, το οποίο αφορούσε την παραχώρηση - για χρήση του γηπέδου Κεχριών - στην ποδοσφαιρική ομάδα Σκεπαστής.
Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Κεχριών μίλησε για τη κατάσταση του γηπέδου
Η Ομάδα ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Κεχριών και ο Πρόεδρος της Άρης Τσούπρος, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το γήπεδο τους στις Κεχριές. Εστίασαν στο γεγονός πως εξαιτίας της έντονης χρήσης του γηπέδου από πολλές ομάδες, ο χώρος δεν αντέχει άλλη κίνηση και δράση. Μάλιστα αθλητές και παράγοντες εξήγησαν πως ο χώρος (του γηπέδου) χρειάζεται άμεση φροντίδα και συνεχή συντήρηση και δεν είναι δυνατή η φιλοξενία στην παρούσα φάση και άλλης ομάδας. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η Α.Ο Σκεπαστής δεν έχει γήπεδο να παίξει
Ο Αθλητικός Όμιλος Σκεπαστής υποστήριξε πως η ομάδα είναι εκτός γηπέδου και πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί χώρος στέγασης. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Θαλασσινός ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσουν τη καλύτερη δυνατή λύση (για την ομάδα), διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσουν τη φετινή αγωνιστική σεζόν. 
Αθλητικοί Παράγοντες και ποδοσφαιριστές (από τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ) κατά τη συνεδρίαση...
Το Σώμα του Συμβουλίου και το κοινό που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση ήρθαν σε δύσκολη θέση καθώς η κατάσταση λίγο έλειψε να παρεκτραπεί. 
Ο Δήμαρχος Α. Ψαρρός ζήτησε ψυχραιμία από όλους
Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός φανερά έκπληκτος για τη τροπή που είχε πάρει - το κατά τα άλλα «τυπικό θέμα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά - ζήτησε από τις ομάδες να δείξουν ψυχραιμία και να προσπαθήσουν να τα βρουν μεταξύ τους ώστε να διευκολύνουν και το Δημοτικό Συμβούλιο. Πρότεινε το θέμα να συζητηθεί εκ νέου σε έκτακτο - αν χρειαστεί - Δημοτικό Συμβούλιο αφού πρώτα οι Αθλητικοί Παράγοντες έρθουν σε κάποια συνεννόηση. 
Ο Δ. Σύμβουλος Κ. Γιαννιός ενοχλήμενος από την ένταση
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κώστας Γιαννιός αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει, αντιδρώντας έντονα για την κατάσταση που επικρατούσε τη στιγμή εκείνη μέσα στην αίθουσα, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η φασαρία. Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Το θέμα έπρεπε να έχει συζητηθεί από πριν και οι ομάδες να έχουν έρθει με κάποιες λύσεις και όλοι μαζί να τις δούμε κόσμια και διεξοδικά. Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο αλλά οι φωνές και οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά.
«Φωτιές» άναψε στις ομάδες το ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Θανάση Τσούμαρη, ο οποίος ρώτησε αν το γήπεδο είναι Κοινοτικό ή Δημοτικό. Τότε Παράγοντες και παίχτες εκνευρισμενοί είπαν πως αυτές οι ερωτήσεις είναι ανούσιες και δεν βοηθάνε την κατάσταση.
Εν αναμονή των εξελίξεων...
Ο κ. Θαλασσινός εμφανώς ενοχλημένος από την όλη τροπή της συζήτησης αποχώρησε από την αίθουσα.
Ο Πρόεδρος του Ακράτητου παρέμεινε στη θέση του και επανέλαβε για πολλοστή φορά πως το γήπεδο των Κεχριών «δεν αντέχει άλλο… Επιτέλους πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ομάδα της Σκεπαστής αλλά υποδομικά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα».
Οι φωνές συνεχίστηκαν και στο προαύλιο χώρο του Κτιρίου Μελά και από ότι φαίνεται αναμένεται γερή κόντρα…
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις