Στο θαυμαστό κόσμο του λουκουμά δια χειρός οικογένειας Καμινιώτη - Λαχταριστές αφράτες μπουκιές σε σοκολατένια «ταξιδέματα»



Γιάννης και Φιλιώ Καμινιώτη
Πιστή στο ραντεβού μου και φέτος… συναντήθηκα το βράδυ του 15 Αύγουστου στη γιορτινή Λίμνη, με τη γλυκιά οικογένεια Αθανάσιου Καμινιώτη για λαχταριστά γαστρονομικά «αμαρτήματα» - αφράτους λουκουμάδες βουτηγμένους σε πολλές επιστρώσεις καυτής και απολαυστικής σοκολάτας.
Φιλόξενοι οικοδεσπότες  - στο γεμάτο γευστικές εκπλήξεις υπαίθριο ζαχαροπλαστείο του γνωστού και αγαπημένου μας Σάκη (από τη Θεσσαλία, μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας τα τελευταία 34 χρόνια) - ο γιος του Γιάννης με τη χαριτωμένη σύζυγό του Φιλιώ και το μικρό Θανασάκη, άξιοι συνεχιστές της οικογενειακής επιχείρησης.
Χαμογελαστοί μας προσέφεραν ευγενικά αχνιστούς λουκουμάδες βυθισμένους σε σοκολατένια θάλασσα γευστικής απογείωσης!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ
Αφράτοι λουκουμάδες με σοκολάτα
Πλούσια αρώματα και γεύσεις με αγνά υλικά για παραδοσιακά χορταστικά «ταξιδέματα» του ουρανίσκου κάνοντας χάζι τον Ευβοϊκό. Μπουκιές με μέλι και κανέλα ή για πιο εκκεντρικά γούστα με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος. Πώς να αντισταθείς σε αυτούς τους γλυκούς πειρασμούς; Μερίδες χορταστικές, πιρουνάκι και τσάρκα στα πλακόστρωτα της νησιώτισσας Λίμνης, αξέχαστες στιγμές για όλους.
Η πατροπαράδοτη συνταγή του Σάκη είναι θησαυρός για κάθε γλυκατζή. Λουκουμάδες, χαλβάς Φαρσάλων (νοστιμότατος) και πολίτικο σουτζούκι «πειρασμός». 
Σάκης: Ο μέτρ στους γλυκούς "πειρασμούς"
Αγαπητή οικογένεια Καμινιώτη (Σάκη, Γιάννη, Μαριέττα, Φιλιώ, μικρέ και αξιολάτρευτε Σάκη) σας ευχαριστώ θερμά για την ιδιαίτερη ξενάγηση σας στο θαυμαστό κόσμο του λουκουμά και τις πατροπαράδοτες όλο γλύκα συνταγές σας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, στο ίδιο σημείο (παρακείμενα του Λιμένα της Λίμνης) για νέες εξερευνήσεις στους δια χειρός Καμινιώτη γλυκούς «πειρασμούς».
Γιώτα Περήφανου
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ 













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις