«Βραδιά Σαρδέλας» - Απονομή επάθλων στους τερματίσαντες του β΄ διάπλου Β. Ευβοϊκού - Απόλυτα πετυχημένη και η φετινή διοργάνωση


Οι διοργανωτές - η νικήτρια Β. Κουβέλη - Κλιμάκιο των Ο.Υ.Κ.
Η φετινή «Βραδιά Σαρδέλας» από το δραστήριο και πάντα δημιουργικό Όμιλο Ερασιτεχνών Αλιέων, ο «Ποσειδών» είχε πολλές και όμορφες εκπλήξεις για όσους παρευρέθησαν το βράδυ του Σαββάτου (28 Ιουλίου) στη Λίμνη - τοποθεσία Κιόσκι.
Ήταν κατά γενική ομολογία μια πολύ όμορφη νύχτα, συντροφιά με το υπέροχο φεγγάρι και θέα τα καλοκαιρινό γαλάζιο του λαμπερού Ευβοϊκού. Καλοκαιρινά χρώματα και αρώματα σε απόλυτο συνδυασμό με μουσικά ακούσματα και θαλασσινές μυρωδιές…
Τιμητική ήταν η παρουσία Κλιμακίου της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών, των θρυλικών Ο.Υ.Κ του Πολεμικού Ναυτικού  - αποτελούμενου από έναν αξιωματικό και δύο υπαξιωματικούς - οι οποίοι αντάλλαξαν δώρα τόσο με τους αθλητές που συμμετείχαν στον πολύ πετυχημένο Κολυμβητικό Μαραθώνιο «Σκυλλίας - Σαββάκης» όσο και με τους διοργανωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΡΔΕΛΑΣ"  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΔΙΑΠΛΟΥ Β. ΕΥΒΟΙΚΟΥ

Δώρα και βραβεύσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η απονομή των επάθλων στους τερματίσαντες αθλητές του β΄ διάπλου Β. Ευβοϊκού από το Δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, τη Διοίκηση - τα μέλη του Ομίλου ο «Ποσειδών» καθώς και από το Κλιμάκιο των Ο.Υ.Κ.
Ο κ. Γ. Παλάντζας
Ο Πρόεδρος των Ερασιτεχνών Αλιέων, ο «Ποσειδών» Βασίλης Βλαχούτσικος και ο Γιάννης Παλάντζας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, καλωσόρισαν θερμά συμμετέχοντες και κοινό, μίλησαν για την επιτυχία του Κολυμβητικού Μαραθώνιου, συνεχάρησαν τους νικητές (και όλους τους αθλητές) τα μέλη του Κλιμακίου από τα Ο.Υ.Κ. καθώς και όλους τους φίλους που εθελοντικά μόχθησαν, ώστε να δρομολογηθεί άριστα (και στην παραμικρή του λεπτομέρεια) ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στο Νομό Ευβοίας.
Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους τερματίσαντες, ανταλλαγή συμβολικών δώρων και δόθηκαν τιμητικά στους τρεις αξιωματικούς για την Μονάδα (Ο.Υ.Κ.) του Π.Ν. το φετινό και περσινό κύπελλο. 
Η κ. Β Κουβέλη
Η μεγάλη νικήτρια του Κολυμβητικού Μαραθωνίου «Σκυλλίας - Σαββάκης» κ. Βασιλική Κουβέλη συγκινημένη ευχαρίστησε τον Όμιλο ο «Ποσειδών» για την πολύ όμορφη διοργάνωση και μίλησε για την εμπειρία της διασχίζοντας με επιμονή και υπομονή 14.470 χλμ. από ΟΣΜΑΕΣ - Λεχούνα - Θεολόγο (Μαλεσσίνα) έως και το πολυπόθητο τέρμα στη Σκάλα της Λίμνης (Β. Εύβοιας).
Όσοι συμμετείχαν στη φετινή αθλητική οργάνωση μίλησαν με λόγια αγάπης για το μοναδικό αυτό γεγονός με την ευχή να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί του χρόνου στο 3ο πλέον Κολυμβητικό Μαραθώνιο της Βόρειας Εύβοιας «Σκυλλίας - Σαββάκης».
Νοστιμότατες οι σαρδέλες...
Ευθύς αμέσως ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με ντόπιο γευστικό κόκκινο κρασί και φυσικά πολύ σαρδέλα…  Ήταν άλλωστε και η βραδιά της!
Μουσικές λαϊκές και όχι μόνο διαδρομές από το Συγκρότημα του μοναδικού Γιάννη Χήρα και η ήδη ανεβασμένη θερμοκρασία έπιασε κόκκινο. 
Δημοτικοί, τοπικοί παράγοντες, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, κάτοικοι της Λίμνης αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ραντεβού... του χρόνου στην επόμενη διοργάνωση από τον Όμιλο Ερασιτεχνών Αλιέων, ο "Ποσειδών"
Και του Χρόνου!!! Συγχαρητήρια πολλά στους άξιους διοργανωτές, τον Όμιλο Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης, ο «Ποσειδών», στο Ναυτικό Όμιλο της Λίμνης (Ν.Ο.Λ.) και στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας για την πολύτιμη αρωγή τους σε ο,τι αφορούσε στις υποδομικές ανάγκες για τη διεκπεραίωση της αθλητικής διοργάνωσης αλλά και της «Βραδιάς Σαρδέλας» - απονομή επάθλων στους τερματίσαντες του β΄ διάπλου Β. Ευβοϊκού.
Να τονίσουμε ότι οι πολύ όμορφες και άκρως πετυχημένες εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στα πλαίσια του πλούσιου προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012» του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.

Γιώτα Περήφανου
Φωτορεπορτάζ: Αναστασία Γεωργίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις