Κέφι και χορός στη βραδιά των Εθελοντών Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου


Θαυμάσια η βραδιά των Εθελοντών στο Προκόπι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Γλεντήσαμε με τη ψυχή μας στη θαυμάσια μουσική βραδιά - εκδήλωση που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος οι Εθελοντές Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας το βράδυ του Σαββάτου (18 Αυγούστου) στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Προκοπίου.
Οι ζεστοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες
Κέφι και ατελείωτος χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη ροκ ελληνικές, ξένες μπαλάντες, έντεχνο ρυθμό και λαϊκή παραδοσιακή μουσική από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.
Οι Εθελοντές ζεστοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες, φρόντισαν και επιμελήθηκαν το θαυμάσιο μενού με χειροποίητα νοστιμότατα σουβλάκια και ζυμωτό χειροποίητο καψαλιστό ψωμί. Οι παγωμένες μπύρες έρεαν άφθονες, τσουγκρίσματα ποτηριών, ευχές και ωραίες όλο ζωντάνια παρέες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ


Ο Πρόεδρος Δ. Βετσονούρης
Επίσημο καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο των Εθελοντών Δημήτρη Βετσονούρη, ο οποίος ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη εκδήλωση, τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της βραδιάς και το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας για την παραχώρηση χώρου στο Μουσείο του Δάσους (στο Προκόπι) όπου στεγάζονται πλέον τα γραφεία του Συλλόγου. Μίλησε για τη πολύτιμη προσφορά και δράση των Εθελοντών Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή έτοιμοι να κάνουν ο,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών, προσφέροντας ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους.
Αναφέρθηκε επίσης στις περιβαλλοντικές - οικολογικές ευαισθησίες του Συλλόγου καθώς και στην πλούσια πολιτιστική του δράση.
Από καρδιάς ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση, ανανεώνοντας το ραντεβού του χρόνου με τους καλούς και αγαπημένους φίλους. 
Μοναδικές μελωδίες για όλα τα γούστα...
Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερος κόσμος κατέκλυζε την πλατεία σε ατμόσφαιρα κεφιού και εύθυμης διάθεσης. Γρήγορα γίναμε μια πολύ μεγάλη παρέα, διασκεδάζοντας με το μουσικό ποτ - πουρί που μας χάρισαν μελωδικά το συγκρότημα «TREEBUTE» και οι καλλιτέχνες Ηλίας Χατζής, Νίκος Κανελλόπουλος, Βασίλης Καραμάνος, Στέφη Μαραγκοπούλου και Γιάννης Παπαγεωργίου.
Πιστοί στο καθήκον οι πάντα αεικίνητοι Εθελοντές, ακόμη και στη δική τους βραδιά, έτρεξαν αμέσως να προσφέρουν τη βοήθεια τους σε συνάνθρωπο που αντιμετώπισε κίνδυνο με το αυτοκίνητο του λίγο έξω από το Προκόπι. Ευτυχώς ήταν για τον οδηγό μια περιπέτεια με αίσιο τέλος. 
Κέφι και χορός...
Μετά τα μεσάνυχτα η διασκέδαση απογειώθηκε σε νησιώτικο ρυθμό και απολαύσαμε και τις χορευτικές ικανότητες των μελών του Συλλόγου που διέπρεψαν στο ζεϊμπέκικο και όχι μόνο…
Την πολύ όμορφη και κεφάτη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Τοπικοί και Δημοτικοί Παράγοντες, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Ευβοίας, κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής, φίλοι του Συλλόγου και φυσικά σύσσωμοι το Διοικητικό και τα μέλη του. 
Άγρυπνοι φρουροί με αγάπη στο συνάνθρωπο
Ήταν κατά γενική ομολογία μια πολύ πετυχημένη βραδιά χάρη στο μεράκι και την άριστη διοργάνωση των δημιουργικών παιδιών του Συλλόγου. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους με την ευχή να στέκονται πάντα άγρυπνοι φρουροί δίπλα στο συνάνθρωπο, συνεχίζοντας με αγάπη το ανθρωπιστικό -  κοινωνικό τους έργο, κάνοντας πράξη το πνεύμα και την έννοια του εθελοντισμού. 
Μια αξέχαστη μουσική βραδιά για όλους

Άλλωστε η σπουδαιότερη επιβράβευση για τους Εθελοντές Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου είναι η αγκαλιά και το χαμόγελο του κόσμου.

Γιώτα Περήφανου
Νάνσυ Καπελαρή


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις