«…αέρας τέχνης φυσάει στην Αιδηψό…»: Βίντεο προσωπικής - εικαστικής και μουσικής ΕΥΤΥΧΙΑΣ


 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
«… αέρας τέχνης το Σαββατοκύριακο στην Αιδηψό…» στο Thermae Sylla Spa - Wellness Hotel, σε ένα εικαστικό - μουσικό - οδοιπορικό προσωπικής ανάπτυξης και ευτυχίας για όσους τυχερούς παρευρέθησαν στο lobby του διεθνούς φήμης Ξενοδοχείου.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου η γνωστή συγγραφέας - ψυχολόγος κ. Ξένια Γιαννάκη μας οδήγησε στα μονοπάτια της "Τέχνης της Ευτυχίας" με μια πολύ όμορφη και γλαφυρή παρουσίαση μυστικών ευφορίας και χαράς για να γίνουμε όλοι Πρωταθλητές Ζωής.
Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά συνεχίστηκε μελωδικά με τις μοναδικές ερμηνείες της σοπράνο κ. Έλλης Αναστασοπούλου συντροφεύοντας τη ο εξαιρετικός πιανίστας κ. Neville Jason Fahy.
Καλλιτεχνικές δημιουργίες σπουδαίων καλλιτεχνών της νέας γενιάς, με ζωηρά χρώματα και δυνατή έμπνευση κοσμούσαν από άκρη σε άκρη το χώρο.
Με αφετηρία λοιπόν το φετινό καλοκαίρι μέσα από προγραμματισμένες και συνεχείς εναλλασσόμενες παρουσιάσεις έργων σημαντικών δημιουργών, προβάλλοντας πλήθος πολιτιστικών δράσεων, το Thermae Sylla Spa, υποστηρίζει εμπράκτως την εικαστική δημιουργία, αποτελώντας ένα ακόμη σημείο πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή.
Σας παραθέτουμε σε ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μια ημίωρη ταινία για τα όσα «μαγικά» ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου.
Σύντομα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον «… αέρα τέχνης στην Αιδηψό…»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις