Καλή και χρυσή επιτυχία στους επτά αθλητές του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΙΜΝΗΣ που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου


Ναυτικός Όμιλος Λίμνης (Ν.Ο.Λ.)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με στόχο τις πρώτες θέσεις, υψηλές βαθμολογίες και δυνατές εμφανίσεις, αναχώρησαν σήμερα επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης (Ν.Ο.Λ.) για να συμμετάσχουν στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ» στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.
Έχοντας τις καλύτερες φιλοδοξίες οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες με άγρυπνους φρουρούς δίπλα τους τον άριστο προπονητή τους κ. Κώστα Πορτοκαλίδη και τη κ. Άννα Αγιασοφίτη (συνοδό αποστολής), θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες που ξεκινάνε σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν τη Κυριακή (5/8).
Η Ζωή Ταγάρα, η Κων/να Μαναρίτσα, ο Θάνος Καταραχιάς, ο Κων/νος Προύτζος, ο Χρήστος Λάσκος, ο Νικόλας Ντάνης και η Άννα Μαρία Ντάνη, μπορούν και θα επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάνοντας μας όλους υπερήφανους.
Συμμετοχή των αθλητών του Ν.Ο.Λ σε αγώνες
Το γεγονός πως συμμετέχουν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά, καθώς θα προσθέσουν μια ακόμη σπουδαία αθλητική παρουσία (συμμετοχή) στο ήδη πλούσιο και γεμάτο διακρίσεις βιογραφικό τους σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο.
Στόχος της νεανικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας του Ν.Ο.Λ. είναι η αναρρίχηση στις πιο υψηλές θέσεις, στη γενική κατάταξη των συλλόγων (καθώς φέτος ο τρόπος βαθμολόγησης του πρωταθλήματος έχει αλλάξει).
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ δηλώνει πανέτοιμη να ανταποκριθεί - ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες - σε όλα τα αγωνίσματα που θα πάρει μέρος. Άλλωστε οι αθλητές έχουν προετοιμαστεί άριστα εδώ και πολύ καιρό - συνεχείς προπονήσεις και δύσκολο πρόγραμμα - και μπορούν με μαεστρία να ανταποκριθούν σε κάθε αγωνιστική πρόκληση, καθώς η μέχρι τώρα επίδοση και αθλητική τους δραστηριότητα είναι σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα.
Πάνω από όλα η συμμετοχή των παιδιών σε αυτού του είδους τις αθλητικές αναμετρήσεις, θα τους δώσει πολύτιμα εφόδια για τη μελλοντική τους πορεία στο άθλημα του Καγιάκ, δίνοντας τους φτερά για ακόμη σημαντικότερες συμμετοχές  - και εκτός Ελλάδος - ακόμη και σε διεθνούς φήμης αθλητικές διοργανώσεις.
Η Ελεύθερη Φωνή βρίσκεται με τον ανταποκριτή της Νικόλα Ντάνη στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και θα σας μεταφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ για τους  αγώνες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις της ομάδας των αθλητών αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα αγωνίσματα.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις