ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ από την Ελεύθερη Φωνή και το Focus Web TV – Η Ελεύθερη Φωνή στο στούντιο της εκπομπής ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΖΩΗΣ με οικοδέσποινα τη μοναδική Ξένια Γιαννάκη


Για ειδήσεις ευτυχίας, τις πολιτιστικές ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας, τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής και τον επίγειο παράδεισο της μίλησε η δημοσιογράφος της Ελεύθερης Φωνής των Πολιτών Γιώτα Περήφανου, στη γεμάτη αισιοδοξία εκπομπή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΖΩΗΣ της γνωστής παρουσιάστριας - ψυχολόγου και συγγραφέως κ. Ξένιας Γιαννάκη στο τηλεοπτικό διαδικυτιακό σταθμό www.focuswebtv.gr
Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ακούστηκε δυνατά και χαρούμενα στην εκπομπή της κ. Γιαννάκη, φέρνοντας αέρα θετικής ενέργειας και ευτυχίας από την πανέμορφη Βόρεια Εύβοια, επισημαίνοντας ότι η δημοσιογραφία - ειδησεογραφία περά από σκληρή, θλιβερή και δύσκολη μπορεί και έχει και τη χαρούμενη πλευρά της καθώς στις επαρχιακές πόλεις χάρη στο μεράκι και τη δημιουργικότητα πολλών δραστήριων Συλλόγων, Ομίλων, Φορέων διατηρούνται ακόμη ζωντανές πολλές και όμορφες εικόνες ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!
Άλλωστε όπως τονίσαμε, η Βόρεια Εύβοια διαθέτει απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, πλούσια - καταπράσινα δάση, κρυστάλλινα νερά και έναν υπέροχο θαλασσινό υδάτινο κόσμο που σε προδιαθέτουν μόνο για ευχάριστες δημοσιογραφικά ειδήσεις.
Στην πολύ πετυχημένη εκπομπή της κ. Γιαννάκη καλεσμένη ήταν η καταξιωμένη ζωγράφος Elina με πληθώρα εκθέσεων και διακρίσεων στο πλούσιο βιογραφικό της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η οποία ζωγράφισε τον δικό της καμβά της ευτυχίας. Μίλησε για την προσωπική της διαδρομή από την Ελλάδα στο εξωτερικό και μας μετέφερε τα πιο όμορφα εικαστικά και γλυκά μηνύματά για να ζωγραφίσουμε και εμείς το δικό μας παραμυθένιο κόσμο.
Μαζί μας στο στούντιο ήταν και ο μοναδικός holly hip-hopper Jamster Seraphim (Ράδιο Αρβύλα) ο οποίος πρότεινε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τα υλικά της πετυχημένης ζωής.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τη κ. Γιαννάκη για την πολύ όμορφη συνεργασία μας και τη δυνατότητα να μπορέσουμε να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας σε ένα ευρύ κοινό. Τον τηλεοπτικό σταθμό focuswebtv για τη θαυμάσια φιλοξενία, την άριστη οργάνωση και επικοινωνία, όλους τους συνεργάτες από την εκπομπή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΖΩΗΣ, παραγωγή σκηνοθέτες, δημοσιογράφους, τεχνικό προσωπικό και όσους συνέβαλαν με φροντίδα και αγάπη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στη κ. Γιαννάκη και καλές - χρυσές τηλεθεάσεις στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Ελλάδας και όχι μόνο.
Για να δείτε το βιντεο της εκπομπής πατήστε ΕΔΩ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις