All That Blue… Moon Concert στο Thalatta Seaside Hotel της Αγίας Άννας σε μια φιλανθρωπική βραδιά κάτω από τη λάμψη της πανσελήνου


Παραμυθένια ατμόσφαιρα γεμάτη μελωδίες...

ΠΑΝΕΥΒΟΪKH ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με συντροφιά το γεμάτο λάμψη ολόγιομο φεγγάρι… αποχαιρετώντας μελωδικά το καλοκαίρι, παραβρεθήκαμε σε μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση - μέρος των εσόδων της οποίας διατέθηκε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ» - που διοργάνωσε το γνωστό ξενοδοχείο THALATTA στην παραλία της Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια.
«All That Blue Moon Concert»
Η κορυφαία σοπράνο Χαρά Κεφαλά
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη μουσική συναυλία με σολίστ τη διεθνούς φήμης σοπράνο Χαρά Κεφαλά συνοδευόμενη από το διάσημο πιανίστα Σάμι Αμίρη.
Τη βραδιά άνοιξε με θερμό καλωσόρισμα ο Maitre d' hotel Γιώργος Σπάσσος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς το κόσμο που ανταποκρίθηκε με αγάπη στην πρόσκληση τους να συμμετέχουν σε μια πολύ όμορφη συναυλία αφιερωμένη στη μαγεία της μπλε πανσελήνου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σε ατμοσφαιρικό σκηνικό, κάτω από το φως του φεγγαριού, ερμήνευσαν αγαπημένες μελωδίες, ελληνικές και ξένες σε απόλυτο συνταίριασμα με το ρομαντικό παφλασμό των κυμάτων του Αιγαίου. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ALL THAT BLUE... MOON ΣΤΟ THALATTA SEASIDE HOTEL ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Κάτω από τη λάμψη της πανσελήνου σε "ταξίδια" ονείρου...
 Τραγούδια όπως… «Fly me to the moon», «Paroles», «Θα ‘θέλα να ‘μουνα εκείνη που αγαπάς», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Piensa en mi»… και άλλες πολλές μεγάλες επιτυχίες για δύο ώρες περίπου «ταξίδευαν» το εκστασιασμένο κοινό μαγικά και ονειρεμένα σε ευτυχισμένες καλοκαιρινές στιγμές ζωής.
Η musical theater perfomer Χαρά Κεφαλά με τη σπουδαία βελούδινη φωνή της και τη σκηνική της παρουσία, απέσπασε πολλά και ζεστά χειροκροτήματα, χορεύοντας και τραγουδώντας με το κόσμο σε ατμόσφαιρα που θύμιζε σκηνικό από musical. 
Η κ. Κεφαλά με τον κ. Ντόκορο στο κλείσιμο της βραδιάς
O Σάμι Αμίρης επίσης μοναδικός μας κατέκτησε με τη δεξιοτεχνία του στο πιάνο καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς και στις σόλο στιγμές του.
Στο τέλος του μουσικού προγράμματος η κ. Κεφαλά ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του κοινού για ένα τελευταίο τραγούδι, επιφύλασσε μια πολύ όμορφη έκπληξη, τραγουδώντας χωρίς μικρόφωνο - συνοδεία με τον ήχο των κυμάτων. Τη κ. Κεφαλά ευχαρίστησε από σκηνής με μια ανθοδέσμη ο ιδιοκτήτης του Thalatta Seaside Hotel κ. Δημήτρης Ντόκορος
Μια υπέροχη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Gala Dinner με φόντο την ασημί θάλασσα…
Πριν την έναρξη της συναυλίας, οι φιλόξενοι οικοδεσπότες παρέθεσαν δείπνο στους καλεσμένους, δίπλα στη μαγευτική πισίνα του ξενοδοχείου, με φόντο την ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που την έλουζαν λαμπερά χρώματα και ένα τεράστιο φεγγάρι.
Το θαυμάσιο gourmet menu επιμελήθηκε ο σεφ του ξενοδοχείου, το οποίο έκρυβε πολλές γαστρονομικές και γλυκιές εκπλήξεις. 
Η κ. Κεφαλά με τον ηθοποιό Μ. Μαρίνο
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες όπως η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεµόνων και Φίλων, Ατόµων µε Προβλήµατα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ» κ. Παρασκευή Μπέλλου, οι ηθοποιοί κ.κ. Μιχάλης Μαρίνος και Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Διευθυντής των Ειδικών και Εταιρικών Eκδόσεων του Ομίλου Λυμπέρη κ. Πέτρος Μπουροβίλης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου και άλλοι πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι.


Παραμυθένια η ατμόσφαιρα από τους δημιουργικούς διοργανωτές
Θαυμάσια διοργάνωση και ζεστή φιλοξενία κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού...
Την πολύ όμορφη και άριστα φροντισμένη βραδιά επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Ντόκορος (Ιδιοκτήτης του Thalatta Seaside Hotel), Γιώργος Σπάσσος (Maitre d' hotel), Αλέξης Μπράγιας (Φωτισμοί), Μαρία Χριστοφιλάκου (Εικαστική επιμέλεια) και Θέη Κόντα (Room Division Manager).
Η Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πολύ ευγενική πρόσκληση και θαυμάσια φιλοξενία!!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό τους έργο και τη πλούσια φιλανθρωπική τους δράση, συμβάλλοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο - όπως άλλωστε πράττουν πολύ πετυχημένα μέχρι τώρα - στη τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Βόρειας Εύβοιας.

Γιώτα Περήφανου
Νάνσυ Καπελαρή
Επιμέλεια βίντεο: Γιάννης Δραπανιώτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις