Ικανοποιημένη η Δημοτική Αρχή Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας από τη δράση της το 2011 παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Για ανυπαρξία και ανικανότητα αυτής κάνει λόγο η Αντιπολίτευση



Κατά την ειδική συνεδρίαση
Ειδική τακτική συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη, όπου παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες Δημοτικών Συμβούλων (της Αντιπολιτεύσεως).
Στη συζήτηση παρευρέθησαν ελάχιστοι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων ενώ αποδέκτες της προσκλήσεως για την ειδική συνεδρίαση ήταν τόσο Φορείς όσο και κάτοικοι της περιοχής, δυστυχώς όμως δεν υπήρξε η αναμενόμενη προσέλευση γεγονός το οποίο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους πολίτες και το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ 2011 - ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Πολλές οι άδειες καρέκλες...
Κατά την ανάλυση και συζήτηση των πεπραγμένων του περασμένου έτους, έγινε  εκτενής αναφορά στη δράση - σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο - της Δημοτικής Αρχής, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της. Η πλειοψηφία εστίασε στις συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες της να βρίσκεται σε καθημερινή βάση δίπλα στο δημότη αντιμετωπίζοντας δραστικά τα προβλήματα του. Αναφέρθηκε επίσης ο σκληρός οικονομικός εφιάλτης που αντιμετωπίζουν οι Ο.Τ.Α. εξαιτίας των απάνθρωπων περικοπών στις κρατικές επιχορηγήσεις με συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα για υλοποίηση έργων παρά μόνο ο προγραμματισμός και σχεδιασμός αυτών
Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός ανέλυσε τα πεπραγμενα
Όμως σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής, καταβάλλονται οι καλύτερες δυνατές προσπάθειες για τη σωστή επίτευξη διαχειριστικά και υποδομικά στο σύνολο του Δήμου με προτεραιότητα πάντα τον πολίτη.
Τη συζήτηση μονοπώλησε η οικονομική κατάσταση του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας με δυσοίωνα μηνύματά για το μέλλον των εργαζομένων (ως προς τις μισθοδοσίες) αλλά και τη γενικότερη λειτουργία πολλών υπηρεσιών του Δήμου. 
Αντιδράσεις και ερωτήματα από την Ελάσσονα Αντιπολίτευση
Έντονες ενστάσεις και από τη Μείζονα αντιπολίτευση
Η Αντιπολίτευση, Μείζονος και Ελάσσονος αντέδρασε εντόνως σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν τη μέχρι τώρα διετή δράση του Δήμου, κάνοντας λόγο για ανυπαρξία και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει ουσιαστικά θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως.
Ικανοποιημένη η Δημοτική Αρχή από τη μέχρι τώρα πορεία
Απαντώντας η Δημοτική Αρχή στην Αντιπολίτευση επέρριψε τις ευθύνες στις Δημοτικές Αρχές προ Καλλικράτη και συγκεκριμένα στο πρώην Δήμο Νηλέως, οξύνοντας έτσι τα πνεύματα κατά τη συνεδρίαση.
Αναλυτικά ρεπορτάζ σχετικά με τις τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής και της Αντιπολίτευσης σε ο,τι αφορά στα πεπραγμένα του περασμένου έτους, θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ.

Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις