ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ VS Α.Ο. ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Όλο το χρονικό του σκληρού "ντέρμπι"... Ανάστατοι οι κάτοικοι των Κεχριών εμμένουν στις θέσεις τους!


Πανό αγανάκτησης στην είσοδο των Κεχριών
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στον απόηχο της απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας (που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου)  - με ψήφους οχτώ έναντι επτά - για την παραχώρηση του γηπέδου των Κεχριών (ως έδρα) στον Α.Ο. Σκεπαστής, εξακολουθεί να επικρατεί αντίδραση και αναβρασμός στις Κεχριές και από ο,τι φαίνεται θα περάσει πολύς καιρός… για να εκτονωθεί η τεταμένη ατμόσφαιρα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στο Δημοτικό Διαμέρισμα των Κεχριών συνομιλήσαμε τόσο με το Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής Ομάδος του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ και τον Πρόεδρο Αρίστο Τσούπρο, με το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Γιαννιό (και κάτοικο του χωριού) όσο και με πολλούς αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής για τη «δυσάρεστη» όπως μας χαρακτήρισαν εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα.
Οργισμένοι οι κάτοικοι για τα όσα ειπώθηκαν...
Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και διαπιστώσαμε από κοντά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο χωριό. Πανό έχει αναρτηθεί στην είσοδο των Κεχριών με τη φράση «ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΧΡΙΩΝ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» και εδώ και δύο εβδομάδες περίπου… στα καφενεία του χωριού το θέμα αυτό - ακόμη -  μονοπωλεί τις συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων, οι οποίοι νιώθουν προσβεβλημένοι από τους χαρακτηρισμούς που εξέφρασε (για τους Αθλητικούς Παράγοντες των Κεχριών) κατά την τοποθέτηση της η Δημοτική Σύμβουλος Κική Στέφου.
Το χρονικό της παραχώρησης του γηπέδου των Κεχριών στην Ομάδα της Σκεπαστής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΧΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Ο κ. Α. Τσούπρος
Ο Πρόεδρος του Ακράτητου Κεχριών Αρίστος Τσούπρος, επεσήμανε αποκλειστικά στην Ελεύθερη Φωνή, πως το πρόβλημα μεταξύ των δύο Ομάδων (επί του θέματος) δεν είναι τωρινό…
«Πριν από δύο χρόνια η Ομάδα της Σκεπαστής επιθυμούσε να έρθει στο δικό μας γήπεδο. Μάλιστα οι Παράγοντες (της Ομάδος) ΄΄εκμεταλλευόμενοι΄΄ και την τότε προεκλογική περίοδο, το έθεταν ως αίτημα προς τον κάθε υποψήφιο… Αν και είχα κατέβει στις εκλογές, απέφυγα να πάω στη Σκεπαστή φοβούμενος να μη σημειωθούν επεισόδια, κράτησα λοιπόν μια απόσταση… Το γήπεδο τελικά (εκείνη την περίοδο) δόθηκε προς χρήση (στη Σκεπαστή). Πέρυσι συνήλθε πάλι συμβούλιο, στο Κοινοτικό Γραφείο των Κεχριών, παρουσία Παραγόντων του Δήμου, του Δημάρχου Ανέστη Ψαρρού, των Αντιδημάρχων Γιάννη Καντζούρα (αρμόδιος για τους αθλητικούς χώρους), Γιάννη Στεργίου καθώς και των Προέδρων (των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κεχριών και Σκεπαστής) αλλά και των Δ.Σ. των δύο Ομάδων (Ακράτητου και Α.Ο. Σκεπαστής).
Αποφασίσαμε η Σκεπαστή να χρησιμοποιήσει για μια χρονιά ακόμα το γήπεδο (την περσινή) μέχρι να επισκευαστεί το δικό τους. Τους αφήσαμε και έπαιξαν στο γήπεδο μας. Δείξαμε κατανόηση, καταλάβαμε ότι υπάρχει πρόβλημα και δεχτήκαμε να εξυπηρετήσουμε την Ομάδα. Φέτος επιμένουν και πάλι να μπουν στο γήπεδο των Κεχριών, καθώς το δικό τους είναι εγκαταλελειμμένο και δεν έχουν χώρο για τις αγωνιστικές τους ανάγκες. Η Ομάδα της Σκεπαστής έκανε μια αίτηση στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, εν αγνοία μας! Πληροφορηθήκαμε αυτή τη κίνηση τους μέσω του Δημοτικού Συμβούλου και συγχωριανού μας Κώστα Γιαννιού, πως η Σκεπαστή με αίτηση της φέρνει σε θέμα του Συμβουλίου την παραχώρηση προς χρήση από την Ομάδα του γηπέδου των Κεχριών. Αφού όλοι ενημερωθήκαμε σχετικά τη τελευταία στιγμή, Παράγοντες, αθλητές και κάτοικοι αντιδράσαμε!
Κατά τη συνεδρίαση στις 22 Αυγούστου
Παρευρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 22 Αυγούστου (δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στο σύνδεσμο: http://www.eleutherifoni.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8323.html). Ο Δήμαρχος ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση και όρισε τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο  - για τους αθλητικούς χώρους - κ. Καντζούρα να έρθει σε μια συνεννόηση με τα δύο Αθλητικά Σωματεία του Ομάδων.
Οι συναντήσεις μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ης Αυγούστου
Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο κ. Τσούπρος, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στο Μαντούδι. «Θέσαμε το θέμα να μην έρθει η ομάδα της Σκεπαστής να παίξει μπάλα στο γήπεδο καθαρά για υποδομικούς λόγους, καθώς κρίναμε πως το γήπεδο μας δεν μπορεί να σηκώσει και άλλη ομάδα, θα χαλάσει!
Έπειτα μας ξανακάλεσε ο Δήμαρχος - αφού σημειώθηκε και ένα δυσάρεστο περιστατικό  (εξαφανίστηκαν τα δοκάρια από το γήπεδο των Κεχριών), το οποίο καταγγείλαμε ως Ομάδα και δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη. Λυπηθήκαμε πολύ όταν μάθαμε πως ο κ. Καντζούρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κατηγόρησε ευθέως τους Παράγοντες της Ομάδος των Κεχριών για ο,τι συνέβη. Δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια, όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, εδώ είμαστε… Άλλωστε ταχθήκαμε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του Δήμου, που προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων.
Βρεθήκαμε για δεύτερη φορά στο γραφείο του Δημάρχου, οι Πρόεδροι των Ομάδων και των δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων. Ζήτησα να αποχωρήσω από τη συνάντηση αυτή, γιατί είχα πικραθεί με τα όσα είχαν προηγηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφύγω την αντιπαράθεση με τα παιδιά της Σκεπαστής, με τα οποία βλεπόμαστε καθημερινά, τα χωριά μας είναι κοντινά κάποιοι είμαστε και φίλοι μεταξύ μας. Στην ουσία δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι!
Επικοινώνησε ο Δήμαρχος μαζί μου - αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση - και μου είπε, ΄΄πράγματι η κατάσταση είναι έκρυθμη και φοβάμαι και εγώ για επεισόδια, αποφασίσαμε μαζί και με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Σκεπαστής Βασίλη Θαλασσινό, στον πρώτο γύρο να παίξει η Σκεπαστή σε άλλο γήπεδο (μέχρι να υπάρξει σχετική ηρεμία) και μετά θα συζητήσουμε εκ νέου΄΄.
Από την πλευρά μας δεν είχαμε καμία απολύτως αντίρρηση να γίνουν τα πράγματα έτσι. Θεωρήσαμε πως το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησης μάλιστα είχε προταθεί στη Σκεπαστή να παίξουν στο γήπεδο της Λίμνης ή της Στροφυλιάς, όμως δεν έγινε αποδεκτή αυτή η πρόταση από τους Παράγοντες της Ομάδος.
Ο κ. Ψαρρός με τον κ. Καντζούρα τις επόμενες μέρες συγκάλεσαν όλες τις Ποδοσφαιρικές Ομάδες στο Μαντούδι (καθαρά για αθλητικά θέματα που αφορούσαν το αγωνιστικό μας κομμάτι και τα γήπεδα). Προς το τέλος της συζήτησης παραμείναμε τα Δ.Σ. της Σκεπαστής και των Κεχριών και εγώ επανέλαβα τη θέση μας. Ο κ. Θαλασσινός υποστήριξε, ότι η Ομάδα της Σκεπαστής θα μπει να παίξει στο γήπεδο των Κεχριών είτε εμείς το θέλουμε είτε όχι, διαφορετικά θα προχωρούσαν το θέμα στη Γενική Γραμματεία ακόμη και στον Άρειο Πάγο. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή τους, αφού βλέπουν πως ένα ολόκληρο χωριό δεν τους θέλει, γιατί επιμένουν;
Βρήκα τον κ. Θαλασσινό κατ’ ιδίαν και τους εξήγησα να κάνουν πίσω... φοβούμενος επεισόδια. Πρότεινα να κοιτάξουν σε άλλους αγωνιστικούς χώρους για τον πρώτο γύρο των αγώνων και μετά θα το συζητούσαμε πάλι δυστυχώς όμως ήταν ανένδοτος. 
Το θέμα ξανά σε συζήτηση την 1η Οκτωβρίου
Η παραχώρηση του γηπέδου των Κεχριών εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1η Οκτωβρίου - Λάδι στη φωτιά έριξε η τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου (της πλειοψηφίας) Κικής Στέφου - Ανάστατο ολόκληρο το χωριό μιλάει για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης
Ο κ. Τσούπρος δήλωσε ότι «η Ομάδα μας βασίστηκε στα λόγια του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου κ. Καντζούρα, πως δεν θα μπει η Σκεπαστή στο γήπεδο μας (είχε σταλεί και έγγραφο στην Ε.Π.Σ.Ε. στο οποίο αναφερόταν, ότι η Σκεπαστή θα χρησιμοποιήσει για τους αγώνες της το γήπεδο της Λίμνης), εμείς ηρεμήσαμε και πιστέψαμε ότι τελικά βρέθηκε λύση. Η Ομάδα της Σκεπαστής είχε - από ο,τι φαίνεται - άλλα σχέδια, έστειλε ξανά θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ξεκίνησε νέος γύρος συζητήσεων μεταξύ του Σώματος (του Δημοτικού Συμβουλίου). Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων η κ. Στέφου μας αποκάλεσε «τραμπούκους» (δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Οκτωβρίου στο σύνδεσμό: http://www.eleutherifoni.blogspot.gr/2012/10/blog-post_62.html).
Η Ομάδα του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Κεχριών στο γήπεδο
Κινηθήκαμε νομικά εναντίον της και η δικαιοσύνη έχει επιληφθεί πλέον (επί του θέματος). Δεν μπορεί να προσάπτει κάποιος τέτοιους χαρακτηρισμούς για ένα ολόκληρο χωριό. Γνωρίζει η κυρία τι σημαίνει η λέξη «τραμπουκισμός»; Όταν παρευρεθήκαμε στη πρώτη συνεδρίαση της 22ης Αυγούστου, δεν σπάσαμε τίποτα, ούτε προβήκαμε σε ανάρμοστη συμπεριφορά. Απλώς υπήρχε ένταση λόγω των γεγονότων καθαρά από αγανάκτηση».  
Ο κ. Κ. Γιαννιός
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Γιαννιός εξήγησε πως «όλα τα πρακτικά από τις εν λόγω Συνεδριάσεις είναι στη διάθεση του κόσμου να κρίνει τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν». Ο κ. Γιαννιός στη συνεδρίαση της 1η Οκτωβρίου ήρθε σε γερή αντιπαράθεση με τον Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπειρώσης Στάθη Λιαγκάκη, ο οποίος τον αποκάλεσε «υποκινητή των επεισοδίων…» γεγονός που εξόργισε τον Δημοτικό Σύμβουλο. Επίσης μετά την τοποθέτηση της κ. Στέφου, ο κ. Γιαννιός ανέφερε «πως ολόκληρη η τοπική κοινωνία των Κεχριών έχει προσβληθεί από αυτούς τους χαρακτηρισμούς».
Ο κ. Τσούπρος είπε για τους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας με θετική ψήφο (για την παραχώρηση του γηπέδου στη Σκεπαστή) ότι δεν είχαν καμία απολύτως εικόνα από τα γήπεδα και από τα χωριά που αφορά το συγκεκριμένο θέμα. «Έπρεπε πρώτα να μάθουν τι γίνεται, να κάνουν την έρευνα τους, να έρθουν στα χωριά και να μας ρωτήσουν, ώστε να σχηματίσουν πλήρη εικόνα. Δεν μπορεί ο κ. Τσούμαρης από το Πήλι (Θανάσης Τσούμαρης - Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, ψήφισε υπέρ της χρήσης του γηπέδου) να ξέρει τι γίνεται εδώ. Αν σημειωθούν επεισόδια θα έρθει να διαφυλάξει την ασφάλεια μας;»
Το θέμα πέρα από την αθλητική του διάσταση λαμβάνει πλέον και κοινωνικές προεκτάσεις που μέρα με τη μέρα διογκώνονται…
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη
Ενώ η εισήγηση του Δημάρχου Ανέστη Ψαρρού (κατά τη συνεδρίαση της 1ης Οκτωβρίου) ήταν  «οι αθλητές της ποδοσφαιρικής Ομάδος της Σκεπαστής να μην παίξουν στο γήπεδο των Κεχριών ώστε να προφυλαχθεί πάνω από όλα η σωματική τους ακεραιότητα», αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (με ψήφους οχτώ έναντι επτά) να επιτραπεί η παραχώρηση προς χρήση του γηπέδου των Κεχριών στον Α.Ο. της Σκεπαστής.
Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε σειρά ανακοινώσεων από πλευράς του Ακράτητου των Κεχριών οι οποίες κατακεραύνωναν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τους Δημοτικούς Συμβούλους (της πλειοψηφίας). Ανακοινώσεις αγανάκτησης και έντονης αντίδρασης, επίσης, απέστειλαν και οι κάτοικοι των Κεχριών οι οποίοι έχουν εξοργιστεί από τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν κατά τη συνεδρίαση.
Το γήπεδο των Κεχριών υψηλών αθλητικών προδιαγραφών, ένα από τα καλύτερα στη Βόρεια Εύβοια
Το γήπεδο των Κεχριών είναι υψηλών αθλητικών προδιαγραφών - Από τα καλύτερα της Β. Εύβοιας
Ζεστοί, ευγενικοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες - το Δ.Σ. και η Ομάδα του Ακράτητου - μας ξενάγησαν στο γήπεδο τους στις Κεχριές. Ένας υπέροχος αθλητικός χώρος με υποδομή άριστα φροντισμένη και οργανωμένη. Περιηγηθήκαμε τόσο εξωτερίκα όσο και στα αποδυτήρια όπου το Δ.Σ. της Ομάδος μαζί και με κατοίκους, επενδύοντας χρόνο προσωπικό και ατελείωτες ώρες εργασιών - συντήρησης έχουν δημιουργήσει μια πραγματική αθλητική «όαση».
«Ως Ομάδα - αφού ανήκει το γήπεδο στο Δήμο αν μας ζητήσουν να δώσουμε τα κλειδιά στη Σκεπαστή ή στους υπεύθυνους Δημοτικούς Παράγοντες - δεν μπορούμε να πούμε όχι, θα τα δώσουμε», εξήγησε ο κ. Τσούπρος και ευθύς αμέσως επεσήμανε ο κ. Γιαννιός, πως «η απόφαση του Δήμου την 1η Οκτωβρίου ήταν οριακή και δεν εκφράζει το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων. Πως πάρθηκε απόφαση με τόσες λίγες ψήφους (οχτώ μόνο έναντι επτά); Αυτή θεωρείται απόφαση της πλειοψηφίας του Σώματος; Αφού οι περισσότεροι Σύμβουλοι ήταν εκτός (στον πρααύλιο χώρο) την ώρα της ψηφοφορίας».
Δ.Σ. ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ
Τόσο οι κάτοικοι όσοι και ο Ακράτητος (Δ.Σ. και παίχτες) υποστηρίζουν πως υπάρχει άλλη λύση (η πιο σωστή) στο πρόβλημα της Σκεπαστής.
«Η Ομάδα της Σκεπαστής διαθέτει δικό της γήπεδο, το οποίο με λίγα χρήματα μπορούν να το επιμεληθούν και να το χρησιμοποιήσουν ή να ακολουθήσουν την πρόταση που τους είχε κάνει ο Δήμος για την παραχώρηση άλλων γηπέδων σε κοντινές περιοχές.
Αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας από παίχτες και κατοίκους των Κεχριών στο γήπεδο
Τα παιδιά της Σκεπαστής όμως επικαλούνται, ότι τα γήπεδα της Λίμνης ή της Στροφυλιάς (τα οποία προτάθηκαν σαν εναλλακτικές λύσεις) είναι μακριά από το χωριό τους και υπάρχουν δυσκολίες οικονομικές ως προς τη μετακίνηση». 
Πλάνο από το γήπεδο...
Τον λόγο στη συνέχεια πήραν και κάτοικοι του χωριού οι οποίοι αναφέρθηκαν  - συγκινημένοι - στην ιστορία του γηπέδου των Κεχριών. «Στη θέση του γηπέδου κάποτε… υπήρχαν χωράφια των κατοίκων, παραχωρήσαμε στη Κοινότητα το σημείο για να προχωρήσει στη δημιουργία του αθλητικού χώρου - όνειρο ζωής - για εμάς. Ο Δήμος πριν από τέσσερα χρόνια περίπου… δεν είχε καμία συμμετοχή σε αυτό το κομμάτι. Τους λέγαμε να έρθουν να το δούνε και μας αγνοούσαν. Με δικές μας πρωτοβουλίες και προσπάθειες, ήρθαμε σε επαφή με τον τότε Νομάρχη Θανάση Μπουραντά και με άλλους αρμόδιους φορείς. Καταφέραμε να περάσει το θέμα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και έγινε το γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να φθαρεί εύκολα (επηρεάζεται και από τις καιρικές συνθήκες) και δεν σηκώνει πάνω από μια Ομάδα. Οι παίχτες όταν παίζουν πρέπει να φοράνε ειδικά αθλητικά παπούτσια ώστε να το προστατεύουν».
Στην πλατεία του χωριού Κεχριών...
Οι κάτοικοι τα έβαλαν και με τη Δημοτική Αρχή θεωρώντας, ότι αντιμετώπισε το θέμα πολύ επιπόλαια χωρίς καμία οργάνωση, καταλήγοντας να ψηφίζουν την απόφαση Δημοτικοί Σύμβουλοι «άσχετοι με το αντικείμενο! Απαιτούμε να έρθει ξανά το θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο».
Σκεπαστή - Κεχριές κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα…
«Παλιότερα είχαμε δώσει ποδοσφαιριστές στη Σκεπαστή και μας είχαν πληρώσει με ποσό της τάξεως των 1.500 ευρώ. Όταν αργότερα τα παιδιά θέλησαν να φύγουν και να επιστρέψουν στο χωριό ή να τους ξαναπάρουμε εμείς στη δική μας Ομάδα η Σκεπαστή ζητούσε - από εμάς - 4.000 ευρώ. Επίσης είχαν πάρει στην Ομάδα παλιό ποδοσφαιριστή του Ακράτητου, ίσως με πλάγιο τρόπο… ίσως και ύποπτο…
Επιπλέον πέρυσι, που χρησιμοποιούσε η Ομάδα το γήπεδο μας, τους είχαμε παραχωρήσει κλειδιά και αυτοί έβγαλαν αντικλείδια και ανοίγανε το γήπεδο ο,τι ώρα ήθελαν. Λες και το γήπεδο ήταν δικό τους! Όλα αυτά τα περιστατικά δημιούργησαν δυσάρεστα συναισθήματα στο κατοίκους των Κεχριών, εξαιτίας όμως και της πρόσφατης διαμάχης, είναι όλοι πάρα πολύ εξοργισμένοι. Το καζάνι ξεχείλισε...», εξήγησε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούπρος.
Παίχτες του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΚΕΧΡΙΩΝ
Άγνωστο και αβέβαιο το μέλλον… για το που μπορεί να καταλήξει αυτό το «ντέρμπι» μεταξύ των δύο τοπικών Ομάδων της Βόρειας Εύβοιας. Το γήπεδο των Κεχριών έχει επίσημα παραχωρηθεί (μετά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) προς χρήση στον Α.Ο. Σκεπαστής και όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στο πρώτο μεταξύ - των δύο Ομάδων - παιχνίδι στις Κεχριές.
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις