Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ Χορηγός Επικοινωνίας της διημερίδας Τέχνης και Πολιτισμού "...αέρας τέχνης φυσάει στην Αιδηψό... Όντως η Ελλάδα ανθίζει...!" 10 και 11 Νοεμβρίου στην Αιδηψό



Η Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών πάντα παρούσα στα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού Ευβοίας είναι ένα από τα διαδικτυακά Μέσα Επικοινωνίας (Internet Media) που στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας την ιδιαίτερη Διημερίδα Τέχνης και Πολιτισμού «... αέρας τέχνης φυσάει στην Αιδηψό… Όντως η Ελλάδα ανθίζει…!» η οποία θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Νοεμβρίου στα Λουτρά Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας, στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα THERMAE SYLLA SPA - WELLNESS HOTEL με την καλλιτεχνική διεύθυνση της art-idea.
Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα εκπρόσωποι, συντελεστές, υποστηρικτές των δύο χωρών, φιλότεχνοι και άνθρωποι του πνεύματος, κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα και συνδράμουν σε ένα μοναδικό οδοιπορικό τέχνης δύο ημερών (Σάββατο και Κυριακή) αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι ο Πολιτισμός αποτελεί ένα πολύτιμο μέσο προόδου συνεργασίας και ευημερίας για τους πολίτες όλου του κόσμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις