Ετοιμάζονται γραφεία από το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας στο κτίριο που στεγάζονται οι Δημόσιες Υπηρεσίες (στη Λίμνη) για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ο,τι αφορά φορολογικές υποθέσεις - Το κόστος της λειτουργίας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος



Φωτό αρχείου
Ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στη Λίμνη, αποφάσισε κατά πλειοψηφία του Σώματος να παραχωρηθεί κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος στο κτίριο που στεγάζονται οι Δημόσιες Υπηρεσίες (στη Λίμνη) - προκειμένου να εξυπηρετούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι πολίτες για τις φορολογικές τους υποθέσεις -  αναλαμβάνοντας (ο Δήμος) το πλήρες κόστος της λειτουργίας των εν λόγω γραφείων.
Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Στάθης Λιαγκάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Γεωργατζής καταψήφισαν την απόφαση. Συγκεκριμένα ο κ. Λιαγκάκης επεσήμανε κατά την τοποθέτηση του πως «η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία είναι το κράτος κι όχι ένας φτωχός συγγενής. Τα πάντα εντάσσονται στο κλίμα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, να περάσουν οι υπηρεσίες στους Δήμους χωρίς να υπάρχει οικονομική ενίσχυση. Βεβαίως να εξυπηρετηθεί ο Δημότης. Όχι όμως μέσα από την συγκεκριμένη λογική. Ακολουθείται η λογική του παραλόγου. Είμαστε αντίθετοι να πληρώνει ο Δήμος λειτουργικά έξοδα για να λειτουργήσει η Εφορεία», εκφράζοντας την αντίθεση του για το θέμα της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. της Λίμνης.
Φωτό αρχείου
Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός υποστήριξε την άποψη ότι «σε αυτή τη δύσκολη καμπή πρέπει να κάνουμε όλοι τις υπερβάσεις μας προκειμένου να διατηρηθούν οι Υπηρεσίες στον τόπο μας».
Σας παραθέτουμε παρακάτω αναλυτικά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τις τοποθετήσεις του Σώματος σχετικά με τη λειτουργία γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών για τις φορολογικές υπηρεσίες και τα όσα εκτυλίχθηκαν - επί του θέματος - κατά τη συνεδρίαση. 
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις