«Όλοι μαζί… μια ΚΑΡΔΙΑ» - Φιλανθρωπική εκδήλωση για τις οικογένειες της Βόρειας Εύβοιας με προβλήματα διαβίωσης στις 29 Δεκεμβρίου στο Μαντούδι


Όλοι μαζί… μια ΚΑΡΔΙΑ γεμάτη αγάπη σε μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού ο Χορευτικός  - Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Ο Μάκιστος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου και ο Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δαφνούσας Τρουπίου  «Κάνδαλος», στις 29 Δεκεμβρίου (Σάββατο) στο Μεγάλο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαντουδίου στις 5:00 το απόγευμα, στη Βόρεια Εύβοια.
Πρόκειται για μια σπουδαία φιλανθρωπική δράση -  με σκοπό τη συγκέντρωση αγαθών που θα διανεμηθούν σε οικογένειες της περιοχής οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης - σε συνεννόηση με τις τοπικές εκκλησιαστικές Αρχές.
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη σε μια εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη από ζεστές γεμάτες ευαισθησία πράξεις που φωτίζουν με χαρούμενα χρώματα τη γκρίζα καθημερινότητα μας.
Αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα δώσουμε λάμψη και χαρά στις καρδιές μικρών και μεγάλων, προσφέροντας αγαθά μακράς διαρκείας -  είδη διατροφής (όπως κονσέρβες ζυμαρικά κ.α.), τα οποία θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την είσοδο μας στο Γυμναστήριο.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
Προβολή για τους μικρούς μας φίλους μιας μεταγλωττισμένης παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων.
Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τη Χορωδία γυναικών της Εκκλησίας και παραδοσιακούς χορούς της Καππαδοκίας από το Σύλλογο Προκοπιέων Χαλκίδας.
Ας αποδείξουμε όλοι στη πράξη πως παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, η καρδιά μας δεν έχει πάψει να χτυπά για το συνάνθρωπο μας.
Να είστε όλοι εκεί!!!
Επιμέλεια: Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις