Μήνυμα αισιοδοξίας από δύο συμβασιούχες του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας


Δύο γλυκύτατες συμβασιούχες του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, στον τομέα της καθαριότητας συναντάμε σχεδόν καθημερινά, στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της Λίμνης.
Η Καίτη και η Ανθή από τις Κεχριές πάντα ευγενικές και καλοσυνάτες, μας λένε την πρώτη καλημέρα με το πιο ζεστό χαμόγελο. Από νωρίς το πρωί φροντίζουν να διατηρούν τα παραδοσιακά καλντερίμια της πόλης καθαρά. Παρά την πληθώρα των προβλημάτων - λόγω των αντίξοων οικονομικών συνθηκών - που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Δήμου, δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και κάνουν μόνο θετικές και όμορφες σκέψεις για το μέλλον.
Σταθήκαμε στο δρόμο που οδηγεί στο Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο της Λίμνης, την είσοδο του οποίου φροντίζουν ανελλιπώς και με σεβασμό, καθώς το Μουσείο, όπως και όλες οι άλλες πολιτιστικές γωνιές της πόλης, «διατηρούν με αγάπη στο πέρασμα του χρόνου ολοζώντανη την πλούσια τοπική παράδοση και κληρονομιά», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά. 
Αναμφισβήτητα οι δύο αυτές κοπέλες που δίνουν τη δική τους «μάχη» με τη δύσκολη καθημερινότητα μεταφέρουν ένα πολύτιμο μήνυμά ευαισθησίας και ζωντάνιας σε μια περίοδο γεμάτη αρνητισμό και γκρίζες σκέψεις!!!
Γιώτα Περήφανου
   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις