«Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…» Βούλιαξε και πάλι… η ταλαίπωρη Σπιάδα στη βόρεια Εύβοια


Βούλιαξε και πάλι στα λασπονέρα η Σπιάδα της βόρειας Εύβοιας. Με το που έπιασε δυνατή μπόρα η εγκαταλελειμμένη Σπιάδα για άλλη μια φορά θυμίζει έναν απέραντο υδάτινο οικισμό με λακκούβες μικρές και μεγάλες γεμάτες νερά στους «αραχνιασμένους» χωματένιους δρόμους της.
Το θέμα πλέον έπαψε να αποτελεί είδηση καθώς έχει προβληθεί αμέτρητες φορές από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ και από το εξαιρετικό ειδησεογραφικό μπλόγκ (http://ellinikanews.blogspot.gr) του πολύ καλού συναδέλφου κ. Παναγιώτη Γ. Κούβαρη.
Φαίνεται όμως πως τους Τοπικούς μας Παράγοντες τελικά δεν τους αγγίζει τίποτα!!!  
«Θα το δούμε…» ήταν η απάντηση του Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας κ. Ανέστη Ψαρρού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, πριν από ένα μήνα περίπου.
Εν αναμονή λοιπόν των κινήσεων… ή έστω μιας επίσημης απάντησης του Δήμου για ένα θέμα που έχει γίνει κυριολεκτικά «βραχνάς» στους κατοίκους της Σπιάδας.
Να σημειώσουμε πως τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, καθώς αντιμετωπίσανε μόνο με ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ αυτό το ζήτημα ουσίας για την καθημερινότητα των Δημοτών στην εν λόγω περιοχή. 
«Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…» λέει πολύ σωστά μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση. Αναρωτιόμαστε όμως, αν ήταν η πόρτα και γειτονιά των αιρετών μας πως θα λειτουργούσαν;
Μήπως τελικά οι κάτοικοι πρέπει να προχωρήσουν σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Κατάστημα στη Λίμνη για να δοθεί έστω η ελάχιστη σημασία στο πρόβλημα τους;
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις