Ίση μεταχείριση στους λογαριασμούς ύδρευσης απαιτούν οι κάτοικοι του χωριού Δρυμώνα της Βόρειας Εύβοιας



Άποψη από την πλατεία του χωριού Δρυμώνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
"Εφόσον δεν πληρώνουν όλοι οι Δημότες τις υποχρεώσεις τους δεν θα πληρώσουμε και εμείς, αν δεν ξεκαθαρίσει το χάος που επικρατεί..." φωνάζουν οι κάτοικοι του Δρυμώνα

Ανεξόφλητοι εξακολουθούν να παραμένουν - μεγάλο χρονικό διάστημα - πολλοί λογαριασμοί της ύδρευσης στο χωριό Δρυμώνα του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας και οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην καταβάλουν το παραμικρό ποσό ή να προχωρήσουν μόνο σε τακτοποίηση του πάγιου τέλους. Τη στιγμή, μάλιστα, που άλλοι συγχωριανοί τους αλλά και σε παρακείμενα Δημοτικά Διαμερίσματα δεν έχουν εδώ και χρόνια υδρομετρητές.
Να σημειώσουμε πως γενικότερα στο σύνολο του διευρυμένου Δήμου, έχουν εντοπιστεί και περιπτώσεις δημοτών, οι οποίοι αν και διαθέτουν - στην πλειοψηφία τους - οικονομική άνεση αδιαφορούν συστηματικά να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς την ύδρευση, επί σειρά ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΡΥΜΩΝΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
Οι κ.κ. Α. Ψαρρός και Θ. Λεοντής
Την περασμένη εβδομάδα στο Δρυμώνα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Ψαρρός μετά του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης κ. Θανάση Λεοντή για να μιλήσουν με τους δυσαρεστημένους κατοίκους και να εκτιμήσουν την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο χωριό.
Οι δημότες εξέφρασαν τα παράπονα τους και μίλησαν για πολίτες δύο ταχυτήτων, αφήνοντας πολλές αιχμές για διακρίσεις...
Σύμφωνα  με πληροφορίες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ η συνάντηση από πλευράς Δήμου, είχα καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως το θέμα θα συζητηθεί αναλυτικά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της ειδικής επιτροπής που αφορά την εν λόγω Δημοτική Επιχείρηση.
Να υπενθυμίσουμε πως σε αποκλειστική συνέντευξη (http://www.eleutherifoni.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2634.html#more)  που μας είχε παραχωρήσει ο κ. Λεοντής είχε επισημάνει πως «δεν θα χαριστώ σε ο,τι αφορά ανεξόφλητους λογαριασμούς και παρανομίες. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο». 
Από ότι φαίνεται... το τοπίο εξακολουθεί θολό και αβέβαιο… Μέχρι να δοθεί μόνιμη λύση από τους τοπικούς παράγοντες, οι κάτοικοι του Δρυμώνα δεν σκοπεύουν να βάλουν το χέρι στη τσέπη καθώς θεωρούν πως αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας (όπως προαναφέραμε).
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, εξέφρασαν την αγανάκτηση και πικρία τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά… «όλοι μας θυμούνται μόνο όταν ζυγώνει προεκλογική περίοδος. Το χωριό έχει αφεθεί στη μοίρα του…»!
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις