600.000 ευρώ σε ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟ συνταξιούχο από τη Λίμνη κλήρωσε την περασμένη Πέμπτη το ΤΖΟΚΕΡ


Ο Β. Αργυρόπαις και ο Β. Ξυράφης
Χρυσή τύχη έχει ένας ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ συνταξιούχος στη Λίμνη της βόρειας Εύβοιας, καθώς εδώ και λίγα 24ώρα ο τραπεζικός του λογαριασμός ενισχύθηκε κατά 600.000 ευρώ…
Την περασμένη Πέμπτη στις 17 Ιανουαρίου κληρώθηκαν οι «μαγικοί» αριθμοί του Τζόκερ με τυχερό δελτίο αυτό των 2,50 ευρώ που έπαιξε ο 70 χρόνος Λιμνιώτης στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ που ανήκει στον κ. Βασίλη Ξυράψη.
Νωρίς το πρωί (της επόμενης μέρας) μαζί με την κόρη του πήγε στο Πρακτορείο και ενημέρωσε πως κρατάει στα χέρια του το χρυσό δελτίο… και θέλει να το εξαργυρώσει. 
Ο πράκτορας όταν είδε το ποσό δεν πίστευε στα μάτια του…  Μάλιστα όπως επεσήμανε αποκλειστικά στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ πρώτη φορά στην όμορφη θαλασσινή κωμόπολη σημειώνεται τέτοια μεγάλη επιτυχία σε τυχερό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τυχερό το Πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λίμνη
Επιπλέον πληροφορηθήκαμε πως ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ συνταξιούχος είναι ένας αξιοπρεπής βιοπαλαιστής πατέρας τριών παιδιών και παππούς, ο οποίος έπαιζε εδώ και καιρό ΤΖΟΚΕΡ, πελάτης συχνός στο συγκεκριμένο Πρακτορείο και η τύχη μπορεί να άργησε αλλά τελικά του χάρισε το πιο αστραφτερό της χαμόγελο!!!
Ο βορειοευβοιώτης νικητής, ψύχραιμος και σεμνός εισέπραξε το ζηλευτό ποσό και πλέον μπορεί να ονειρεύεται με απέραντη αισιοδοξία ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και τις αγαπημένες του κόρες.
Ιδιαίτερα χαρούμενοι και εξίσου τυχεροί νιώθουν και οι πράκτορες όπου εξαργυρώθηκε το λαμπερό δελτίο, ο ιδιοκτήτης Βασίλης Ξυράφης και ο υπάλληλος Βαγγέλης Αργυρόπαις, δίνοντας ευχές από καρδιές το καλό ποδαρικό και το γούρι να συνεχιστεί και σε άλλους πελάτες.
"Το τυχερό χέρι" του Βαγγέλη έδωσε το χρυσό δελτίο
Να επισημάνουμε πως τη μέρα που ο 70χρόνος έπαιξε το δελτίο… των 600.000 ευρώ… στο Πρακτορείο ήταν ο κ. Αργυρόπαις - «το τυχερό  χέρι» όπως τον αποκαλούν πλέον συνεργάτες, φίλοι και πελάτες.
Σε καλή μεριά λοιπόν, καλοφάγωτα και πάντα επιτυχίες για το γουρλίδικο Πρακτορείο.
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις