«Όλοι μαζί… μια ΚΑΡΔΙΑ» γεμάτη αγάπη για το συνάνθρωπο σε μια συγκινητική εκδήλωση στο Μαντούδι


"Ολοι μαζί.. μια καρδιά" στο Μαντούδι
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Μια μεγάλη ΚΑΡΔΙΑ ανθρωπιάς πλημμύρισε αγάπη… το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 5 Ιανουαρίου όλο το Μαντούδι της βόρειας Εύβοιας σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στήριξης οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
Την σπουδαία αυτή φιλανθρωπική δράση συνδιοργάνωσαν από κοινού ο Χορευτικός  - Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Ο Μάκιστος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου και ο Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δαφνούσας Τρουπίου  «Κάνδαλος». Πολύτιμη επίσης και η αρωγή της τοπικής εκκλησίας, φύλακας άγγελος πολλών συνανθρώπων οι οποίοι βιώνουν δύσκολη καθημερινότητα.
Προσφορά αγάπης!!!
Σημαντική η συμμετοχή και προσφορά του κόσμου - παρά το τσουχτερό κρύο - γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Γυμναστηρίου (Μαντουδίου) με αγαθά και είδη διατροφής κάνοντας πολλές καρδούλες να χτυπήσουν συγκινητικά.
Τα Μέλη της Εκκλησιαστικής Χορωδίας Μαντουδίου υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του πατέρα Νικόλαου Μάρκου, πλούμισαν με εορταστικά άσματα το χώρο, δίνοντας χαρά σε όλους. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όμορφες δημιουργίες για όλους
Η εκδήλωση διέθετε και όμορφες εκπλήξεις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, εικονίτσες, τυχερά γούρια, ρόδια και πολλά άλλα διακοσμητικά δια χειρός ΜΑΚΙΣΤΟΥ, σε ένα bazaar οργανωμένο από καρδιάς!
Και για τους μικρούς φίλους οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει την προβολή μιας μεταγλωττισμένης παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, γεμίζοντας με χαρούμενα παιδικά γέλια την αίθουσα.
Ο Σύλλογος Προκοπιέων Χαλκίδας
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καππαδοκίας από το Σύλλογο Προκοπιέων Χαλκίδας που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.
Ήταν ένα απόγευμα αγάπης που φώτισε με χρώματα αισιοδοξίας τη γκρίζα καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων, οι οποίοι κράτησαν σφιχτά το χέρι συμπαράστασης σε μια δύσκολη εποχή αλλά παρήγορα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ
Το καραβάκι της χαράς
Κοιτώντας το παραδοσιακό ολοφώτιστο γιορτινό καράβι, φροντισμένο με μεράκι από τους κ.κ. Γιώργο Παλιάτσο και Γιάννη Τσιρογιάννη κάναμε την ευχή αυτό το χρόνο να ξαναβρούμε όλοι το χαμόγελο μας!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί και Τοπικοί παράγοντες, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και φυσικά πολύς κόσμος, κάτοικοι Μαντουδίου αλλά και φίλοι επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές. 
«Όλοι μαζί… μια ΚΑΡΔΙΑ» αφήσαμε αφιερώσεις ζεστές και τρυφερές στη μεγάλη καρδιά που δέσποζε γλυκά από άκρη σε άκρη στο χώρο...
Γιώτα Περήφανου
Φωτορεπορτάζ: Νίκος Παλιάτσος

Η εκδήλωσηση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις