Με αθλητική διάθεση και ζωντάνια ο Ολυμπιακός Λίμνης έκοψε την πίτα του


Η κοπή της πίτας του Ολυμπιακού Λίμνης
Σε ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός Λίμνης, παρουσία του Δ.Σ., του προπονητή  κ. Βαγγέλη Μπεκάκου, παιχτών, αθλητικών, τοπικών και δημοτικών παραγόντων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την περασμένη Κυριακή, στο Πνευματικό Κέντρο της Λίμνης στη βόρεια Εύβοια
Πολλοί φίλοι, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν την αίθουσα και αντάλλαξαν ευχές από καρδιάς η αγαπημένη τους Ομάδα να σημειώσει μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και να φτάσει ψηλά. 
Ο Κ. Ντάνης με τον Θ. Λεπίδα
Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιερατικός εκπρόσωπος Αιγαίων και Νηλέως π. Κων/νος Λιάσκος.  Ευθύς αμέσως ο Πρόεδρος της Ομάδος  κ. Θανάσης Λεπίδας, ο Γραμματέας  κ. Γιάννης Σταθαρός και ο Γενικός Αρχηγός  κ. Βαλάντης Καρενόπουλος ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού και η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά και πλούσια δράση του τόσο στην Ομάδα όσο και  - επί σειρά ετών - στο Δ.Σ. στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή  κ. Κώστα Ντάνη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από όλους του αθλητές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Η μικρή της αθλητικής παρέας Μαρία Μπλέτσου
Πολύ χαριτωμένη ήταν επίσης η στιγμή που το Δ.Σ. χάρισε μια μπάλα ποδοσφαίρου σε μια λιλιπούτεια αθλήτρια του ποδοσφαιρικού Συλλόγου (του Ολυμπιακού), τη Μαρία Μπλέτσου η οποία μελλοντικά μπορεί και να απασχολήσει έντονα τους αθλητικούς συντάκτες.
Τιμητική και η παρουσία του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή, προπονητή και για πολλά χρόνια ενεργού και δραστήριου αθλητικού παράγοντα στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού κ. Ηλία Κοκορίκου καθώς και του τέως Προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακού κ. Θεόφιλου Ρωτούς.
Το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίων κ. Γιάννης Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως κ. Γιάννης Καντζούρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κική Στέφου, ο Τοπικός Σύμβουλος Λίμνης κ. Φίλιππος Χαντάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ελυμνίων κ. Κώστας Μάρκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Σταύρος Κουτσουράς.
Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο νεαρός συντάκτης -  αθλητικογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ Νίκος Ντάνης, ο οποίος βρήκε το γούρικο φλουρί.
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις