Οχτάμηνες και δίμηνες συμβάσεις για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας

  

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 28ης Ιανουαρίου
Νέες προσλήψεις προσωπικού κατεπειγουσών αναγκών με δίμηνες αλλά και οχτάμηνες συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ,  δρομολογεί ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε από το Σώμα (πλειοψηφία και μειοψηφία) κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 28 Ιανουαρίου, στη Λίμνη της βόρειας Εύβοιας.
Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση αφορούσε οχτάμηνες συμβάσεις για 23 άτομα που θα απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες (οδηγοί, συνοδοί απορριμματοφόρων, χειριστές, εργάτες γενικών καθηκόντων και λοιπές σχετικές θέσεις άμεσης στελέχωσης) αλλά και δίμηνα τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο για 24 άτομα συνολικά, εκ των οποίων και στους Παιδικούς Σταθμούς. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Ο κ. Ν. Μουστάκας
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νίκος Μουστάκας σε ο,τι αφορούσε στις δίμηνες συμβάσεις έδειξε τη δυσαρέσκεια του καθώς για τη Δημοτική Ενότητα Νηλέα προορίζονται μόνο τρία άτομα τονίζοντας χαρακτηριστικά «στον Κηρέα μιλάτε για την κάλυψη των αναγκών από οχτώ εργαζόμενους. Να σημειώσω ότι η παραλία της Αγίας Άννας είναι μια τεράστια έκταση που χρειάζεται χέρια και φροντίδα. Παρατηρώ λοιπόν κ. Δήμαρχε πως ο Νηλέας είναι ριγμένος σε σύγκριση με τις άλλες Δημοτικές Ενότητες…».
Τις οχτάμηνες συμβάσεις ψήφισε το Σώμα κατά πλειοψηφία εκτός από τον Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Στάθη Λιαγκάκη και Βαγγέλη Γεωργατζή.
Για τα νέα δίμηνα του Δήμου ενστάσεις είχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Παναγιώτου και Σταύρος Κουτσουράς - οι οποίοι και τα καταψήφισαν - καθώς και η Ελάσσων αντιπολίτευση.   
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις