Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας Θανάσης Λεοντής - Τα ηνία αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός


Α. Ψαρρός και Θ. Λεοντής
Αποκλειστικές δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου της Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης κ. Θανάση Λεοντή στην Ελεύθερη Φωνή
Πολλές αυτοδιοικητικές εκπλήξεις… επιφύλασσε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας κατά τη συνεδρίαση του στις 18 Φεβρουαρίου στο Μαντούδι της βόρειας Εύβοιας. 
Το τιμόνι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου περνάει στα χέρια του Δημάρχου κ. Ανέστη Ψαρρού και ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος κ. Θανάσης Λεοντής ήδη ετοιμάζει την αποχώρηση του από τα γραφεία της Επιχείρησης στη Στροφυλιά.
Καιρό τώρα… πολλοί δημοτικοί και τοπικοί παράγοντες σιγοψιθύριζαν την είδηση στους διαδρόμους του Δημοτικού Καταστήματος και ήταν πλέον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί  - και επίσημα - η παραίτηση του κ. Λεοντή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΕΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Σώμα (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) που αφορούσε στην πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου, ο κ. Ψαρρός αναφέρθηκε στην πληθώρα των οικονομικών προβλημάτων για αυτό και αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία…
Κατόπιν της τοποθετήσεως του Δημάρχου ο πρώην Πρόεδρος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεοντής - μετά από δύο χρόνια πορείας σε αυτή τη θέση -  ανακοίνωσε την παραίτηση του.
Σε επικοινωνία μας με τον κ. Λεοντή, ενημερωθήκαμε πως από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται εκτός της Επιχείρησης και θα συμμετέχει στη Δημοτική Αρχή ως Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν θέλησε να αναφερθεί επί του παρόντος στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση… και είπε χαρακτηριστικά «όσο ζω και αναπνέω δεν θα πάψω να ασχολούμαι με τα κοινά επειδή πάνω από όλα αγαπάω τον τόπο μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του κ. Λεοντή, γεγονός το οποίο διαφάνηκε και από τα όσα είπε κατά την τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια Επιχείρηση πολύ πληγωμένη οικονομικά… που θέλει ειδικούς χειρισμούς.
Ο κ. Λεοντής από την πλευρά του δεν διευκρίνισε αν η απόφαση να παραιτηθεί ήταν καθαρά προσωπική και δεν θέλησε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

                                                                                                    Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις