Δηλητηρίασαν το σκύλο του μοντέλου Δαυίδ Σαμαρά στη βόρεια Εύβοια και ακόμη πολλά ζώα σε εξοχικές και μόνιμες κατοικίες της περιοχής - Φόβοι για οργανωμένο σχέδιο από σπείρα διαρρηκτών



Φωτό αρχείου
Και άλλο φρικτό περιστατικό ομαδικής δηλητηρίασης 30 σκύλων στην Αιδηψό της βόρειας Εύβοιας συγκλονίζει τα τελευταία 24 ώρα το φιλοζωικό κόσμο και την κοινή γνώμη.
Μεταξύ των άτυχων τετράποδων και ο αγαπημένος σκύλος του γνωστού μοντέλου Δαυίδ Σαμαρά, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αιδηψό κοντά στο Νέο Πύργο. Το μοντέλο κατήγγειλε συντετριμμένος το συμβάν σε τηλεοπτική εκπομπή.
Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως πριν από δύο μέρες - κατά πάσα πιθανότητα ξημερώματα - ο σκυλάκος του Βασίλης που ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον πατέρα του (μοντέλου) στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας βρέθηκε δηλητηριασμένος στον κήπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 Φωτό αρχείου: Συγκλονισμένος ο Δαυίδ Σαμαράς
Το γνωστό μοντέλο τόνισε πως το σπίτι ήταν περιφραγμένο και περικυκλωμένο από φυτά και δέντρα, επομένως επίτηδες κάποιος ή κάποιοι πέταξαν φόλα στον προαύλιο χώρο. Όταν η οικογένεια βρήκε τον Βασίλη ήταν ήδη πολύ αργά… Το ίδιο βράδυ έγιναν γνωστά και άλλα πολλά περιστατικά δηλητηρίασης ζώων σε παρακείμενες κατοικίες στην ίδια περιοχή.
Ο κ. Σαμαράς είχε εντοπίσει το σκύλο πριν από πέντε χρόνια περίπου, όταν βρέθηκε κοντά στο εξοχικό του και αμέσως το υιοθέτησε και ήταν η αγαπημένη του συντροφιά.
 Όπως είπε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», λόγω του δύσκολου προγράμματος και των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του αποφάσισε να αφήσει το σκυλάκι στο εξοχικό του στη βόρεια Εύβοια - για να μην μένει μόνο του - στο οποίο διαμένει μόνιμα πλέον ο πατέρας του. 
Επίσης, εξέφρασε σοβαρές υποψίες - τις οποίες έχουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής για το εν λόγω περιστατικό  (της οργανωμένης μαζικής εξόντωσης ζώων (κυρίως) οικόσιτων και κατοικίδιων - πως ίσως πίσω από αυτή την αποτρόπαια δράση να κρύβεται σπείρα διαρρηκτών οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να χτυπήσουν εξοχικές αλλά και μόνιμες κατοικίες στη βόρεια Εύβοια. 
Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν έχουν κατατεθεί μηνύσεις για τα περιστατικά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 
Γιώτα Περήφανου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις