Helen Mirren: "Aν είχα κορίτσι θα του μάθαινα να βρίζει!"


Το διάβασα στο joytv.gr

«Αν είχα παιδί και μάλιστα κορίτσι, η πρώτη λέξη που θα το μάθαινα θα ήταν “άντε γ@$8#0^’» αποκαλύπτει χωρίς ενδοιασμούς η Ellen Mirren. Δεν είναι και το πρώτο πράγμα που περιμένεις να ακούσεις από την comme il faut ηθοποιό, αλλά φαίνεται ότι έχει μια καλή εξήγηση...
Σε συνέντευξή της η 67άχρονη, βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής με την κακομεταχείριση που δέχονταν οι γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος και πώς ο Jimmy Savile μπορούσε να τη «γλιτώνει» από τα πάντα όταν ήταν στο BBC.«Είναι αρκετά αξιόλογο να έχουμε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να πούμε “Όχι, άντε γ@$8#0^. Παράτα με, ευχαριστώ πολύ» αποκαλύπτει.

«Η δεκαετία του ’60 δεν ήταν τέλεια, η δεκαετία του ’70 ήταν πραγματικά χάλια. Νομίζω ότι τα ’60s και ’70s ήταν αρκετά άθλια», σχολιάζει η ηθοποιός και προσθέτει ότι και στη δεκαετία του ΄80 τα πλατό ήταν ανδροκρατούμενα και μάλιστα με άντρες που δύσκολα τα έβγαζες πέρα μαζί τους. «Έπρεπε να είχες αίσθηση του χιούμορ αλλά το κεφάλι σου σκυμμένο. Δεν μπορούσες ποτέ να γίνεις ένα με τα αγόρια».

Η ηθοποιός έκανε την έκπληξη με τον τελευταίο της ρόλο ως μυστική πράκτορας στην ταινία Red 2, στο πλευρό δυνατών ονομάτων, όπως Bruce Willis John και John Malkovich. «Λατρεύω να είμαι το κακό κορίτσι, αλλά όσο περισσότερο χειρίζομαι τα όπλα τόσο περισσότερο τα απεχθάνομαι» αποκάλυψε αναφερόμενη στις ανάγκες του ρόλου της.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις