TREND ALERT: Baggy Δερμάτινο Παντελόνι. Γιατι έχει κατακτήσει τους δρόμους του στυλ!


Το διάβασα chicandsilk.blogspot.gr

Τα δερμάτινα παντελόνια σε πιο χαλαρή γραμμή, είναι ένα Trend που μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάνοντας τη δημοτικότητα τους να ανεβαίνει και φυσικά αυτομάτως να γίνονται αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών! Καθόλου άδικα αφού είναι ένα κομμάτι που μας προσφέρει άνεση σε ένα πολύ Glam υλικό, αλλάζοντας όλο μας το ντύσιμο με τον stylish αέρα που μας χαρίζει!...






Το δερμάτινο baggy παντελόνι λοιπόν είναι η συνέχεια των Loose γραμμών που μας
έχουν κατακλίσει τελευταία (boyfriend jackets), και φυσικά ενός ακόμα πιο μεγάλου Trend, του boyfriend jeanκρατώντας το ίδιο σχέδιο και αλλάζοντας το ύφασμα.
Κι αν σας ξένιζε το συγκεκριμένο jean για πιο επίσημες εξόδους ή για το γραφείο, η συγκεκριμένη επιλογή είναι ιδανική γιατί μας προσφέρει άνεση και κομψότητα ενώ ταυτόχρονα είμαστε in fashion και φυσικά in style!










Loose γραμμή λοιπόν και στο δέρμα, σε ένα ύφασμα που στο συγκεκριμένο σχέδιο η αλήθεια είναι ότι το βλέπαμε να φοριέται μόνο από τους άντρες.
Μέχρι πρότινος, αφού μετά την “κλοπή” του boyfriend jean σειρά είχε και η “κλοπή” του συγκεκριμένου παντελονιού.
Και ακριβώς επειδή τα ψηλοτάκουνα σε συνδυασμό με το boyfriend jean ή τη φόρμα μας φαινόταν αταίριαστο, το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει για κάθε περίσταση!








Πώς να το φορέσετε:
Από ότι θα δείτε τις φωτογραφίες το σχέδιο του είναι μεν άνετο, αλλά κυμαίνετε από λίγο φαρδύ (σα να φοράμε 1-2 νούμερα μεγαλύτερο παντελόνι) έως πολύ φαρδύ σα να φοράμε όντως ένα αντρικό παντελόνι!
Αρχικά λοιπόν διαλέγουμε το σχέδιο του.
Baggy είναι ούτος η άλλως οπότε αν δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα πολύ φαρδιά αφού ακόμα και τα 3 παραπάνω κιλά θα τα κάνει να φαίνονται διπλάσια!




Όσον αφορά το top “παίξτε” άφοβα με τις γραμμές!
Στενό βάση κανόνα (όταν το ένα κομμάτι είναι σε Loose γραμμή το άλλο θα είναι σε στενή) που όμως τηρείτε αυστηρά μόνο όταν είναι αρκετά φαρδιά η γραμμή του παντελονιού.
Αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε και μια Loose πουκαμίσα που του πηγαίνει πολύ, φορεμένη φυσικά απο μέσα ή έστω το μπροστινό κομμάτι της!





Στα παπούτσια πρώτη επιλογή φυσικά είναι τα high heels!
Γιατί πολύ απλά κάθε αντρικό κομμάτι που φοράμε εμείς οι γυναίκες (camouflage pattern, military look,boyfriend jean, boyfriend σορτς κ.α.) θέλει έντονο το γυναικείο στοιχείο για να δείξει θηλυκό και sexy.
Χωρίς φυσικά να απορρίπτω κανένα σχέδιο παπουτσιού.
Όλα μπορούν να φορεθούν με το Baggy Leather παντελόνι σας αρκεί να σας αντιπροσωπεύει και φυσικά να μπορείτε να το υποστηρίξετε.

Εμπνευστείτε λοιπόν από το street style του πιο άνετου casual και glamorous παντελονιού που υπήρξε ποτέ και φορέστε το κι εσείς χωρίς φυσικά να ξεχνάτε το skinny δερμάτινο παντελόνι που συνεχίζει και φέτος εξίσου δυναμικά!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις