Αν λατρεύετε τo Vintage σας έχω εκπληξούλα online...


Επιμέλεια: Γιώτα Περήφανου

Για να μη ψάχνετε πια τη ντουλάπα της γιαγιάς... σας έχω τη λύση... 
Αγαπάτε το Retro και Vintage στυλ;;; Εγώ πάρα πολύ, το έχω τιμήσει δεόντως!!! 
Με ένα κλικ... θα κάνετε πισωγύρισμα στο χρόνο σε ένα εντελώς μα εντελώς ανέξοδο eye shopping από την οθόνη του υπολογιστή σας...



Εννοείται πως όλα τα vintage καταστήματα  βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά δεν μας προβληματίζει καθόλου... 

Σε αυτές τις πολύτιμες δνσεις θα βρείτε τα πιο απίθανα και ονειρεμένα κομμάτια άλλων εποχών

Ζήτω το VINTAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φύγαμε!!!!!!!! 

Its Vintage Darling: Ξεκίνησε το 2006 και διαθέτει από παπούτσια και φορέματα σχεδιαστών μέχρι και ρούχα για το σπίτι. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αγορά είναι επιλεκτική το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει επίσης μια προσωπική υπηρεσία αγορών. (itsvintagedarling.com)







Devoted 2 Vintage: Τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το κατάστημα εργάζονται ακούραστα προκειμένου να βρουν εκείνα τα ρετρό κομμάτια- σε εβδομαδιαία βάση- ώστε να έχετε πάντα κάτι καινούργιο να δείτε. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και μπορείτε να κερδίσετε 10 πόντους ανταμοιβής για κάθε 1 λίρα που ξοδεύετε, όπου οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές αγορές. (devoted2vintage.co.uk)

Beyond Retro: Είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ακούσει για αυτό το κατάστημα. Ξεκίνησε σε ένα παλιό- εγκαταλελειμμένο γαλακτοκομείο στο Ανατολικό Λονδίνο και τώρα είναι παντού από το Soho και το Μπράιτον μέχρι και τη Σουηδία . (beyondretro.com)

Red Hat Νο Knickers: Αυτό που θα σας αρέσει σε αυτό το online κατάστημα είναι οι ξεκάθαρες φωτογραφίες του αλλά και οι λεπτομέρειες που προσφέρει ως προς τα μεγέθη. Θα ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε όταν το παραγγείλετε, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας. (redhatnoknickers.co.uk)
VVV: Ξεκίνησε το 2009 σαν χόμπι του μουσικού VV Brown. Αυτή την στιγμή θεωρείται ένα από τα κορυφαία καταστήματα σε όλο τον κόσμο και αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της μόδας. (vvvintage.com)

Με πληροφορίες από Queen

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις