Το όνειρο της ΗΡΑΣ θα συνεχίσει! Λίλα μου τώρα ξεκινάμε!


Η Βόρεια Εύβοια είχε τη δυνατότητα και μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστεί με το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοια "ΗΡΑ" αλλά γύρισε την πλάτη της στις εκατοντάδες εκκλήσεις μας για βοήθεια!!!!!!!! Αδιαφορία, εχθρότητα, απειλές και απανωτές φόλες στα ταλαίπωρα αδέσποτα που φροντίζαμε με κόπο χωρίς καμία βοήθεια από τους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας.
Ως Γενική Γραμματέα της ΗΡΑΣ λυπάμαι πάρα πολύ για τον τόπο καταγωγής μου και για την απαράδεκτη νοοτροπία πολλών δημοτών κακοποιώντας συστηματικά τα ζώα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά όλους τους καλούς φίλους της Βόρειας Εύβοιας που στάθηκαν δίπλα μας, έδειξαν ενδιαφέρον και ότι πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!
Να επισημάνω για πολλοστή φορά πως ο πολιτισμός ενός τόπου δεν φαίνεται μόνο από τις πολιτιστικές φιέστες, τους χορούς και τα πανηγύρια αλλά και από τη συμπεριφορά μας απέναντι στα αδύναμα πλάσματα, στα ζώα και στους συνανθρώπους μας,
Εύχομαι κάποτε, κάποια στιγμή.... να καταλάβουμε τι σημαίνει ανθρωπιά, φιλοζωία και ανθρωπιστικό έργο.
Σε τούτο το τόπο δεν είμαστε μόνοι μας. Καλό είναι να κοιτάμε και δίπλα μας!!!!

Λίλα μου ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή που συνεργάστηκα μαζί σου. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα για την προστασία των ζώων.


Η ΗΡΑ θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα στην καρδιά μας. Να είσαι πάντα καλά και μάχιμη!!!!
Σε ευχαριστώ για όλα, μα πάνω από όλα για τη φιλία σου, την ανθρωπιά και τις ευαισθησίες σου!!!!!!!!!!!

Γιώτα Περήφανου
Δημοσιογράφος - Επικοινωνιολόγος

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης της Λίλας Ευθυμιοπούλου από τη θέση της Προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας "ΗΡΑ"...



Λίλα Ευθυμιοπούλου: Θα συνεχίσω τον μοναχικό και δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού και δεν θα πάψω να είμαι η φωνή των αδέσποτων

Με το σημερινό δελτίο τύπου εγώ η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΗΡΑ» Λιλα Ευθυμιοπούλου θέλω να δηλώσω προς όλα τα ΜΜΕ και προς τους δημότες των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης- Αγ. Άννας την παραίτηση μου από την θέση της Προέδρου από το Φιλοζωικό Σωματείο Β. Εύβοιας «ΗΡΑ».

Σήμερα αναγκάζομαι να αποχωρήσω εξαιτίας του βρώμικου πολέμου που δέχομαι εδώ και καιρό.
Το «ΗΡΑ» μέσα σε ένα χρόνο με ελάχιστη βοήθεια από τους Βόρειο - Ευβοιώτες και με μηδενική βοήθεια από τους Δήμους έκανε μεγάλο έργο. Ορισμένοι όμως δεν θέλουν να το δουν και μας απαξιώνουν!

Σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω τον μοναχικό και δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού και δεν θα πάψω να είμαι η φωνή των αδέσποτων. Λυπάμαι μόνο γιατί ακόμα και άτομα του «ΗΡΑ» στάθηκαν απέναντι μου.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» υπήρξε ένα Σωματείο με διαφάνεια. Ένα Σωματείο που εναντιώθηκε στις κακοποιήσεις και στα φολιάσματα με καταγγελίες και μηνύσεις.

Εδώ και μια εβδομάδα τα σκυλιά που φιλοξενούσα προς υιοθεσία μετά το φόλιασμα της Κανέλας και του Κρόνου στην αυλή μου μεταφέρθηκαν από ιδρυτικό μας Μέλος εκτός Εύβοιας σε ιδιόκτητο χώρο.
Εύχομαι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑ» να σταθεί στο ύψος που του αρμόζει και να είναι η αυστηρή φωνή των αδέσποτων και κακοποιημένων ζωών.

Η σελίδα του Σωματείου στο facebook θα παραμείνει ως ενημερωτική και φωνή των αδέσποτων της Βόρειας Εύβοιας.
Θα παραμείνει στη μνήμη της «ΗΡΑΣ»που ήταν το κίνητρο για την ίδρυση του Σωματείου και κάθε αδικοχαμένου αδέσποτου από τα φολιασματα στη Βόρεια Εύβοια.

Ευχαριστώ πολύ όσους μας στήριξαν στα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε και θα τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας!

 Η Πρόεδρος
 Λίλα Ευθυμιοπούλου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις