Στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής το "Χαμόγελο του Παιδιού" είναι δίπλα μας!

Ρεπορτάζ: Γιώτα Περήφανου



Στο Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Τρίπολη, ανακαλύψαμε… μοναδικές χειροποίητες συνθέσεις για τις πιο όμορφες στιγμές. Μπομπονιέρες, προσκλητήρια και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα χαρίσουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά…


Η κ. Ιωάννα Καραγιάννη
Η κ. Ιωάννα Καραγιάννη - υπεύθυνη στο Δημιουργικό Εργαστήριο - υποδέχτηκε με Χαμόγελο τοarcadiaspot σε μια ξενάγηση γεμάτη χρώμα, λάμψη, ανοιξιάτικη έμπνευση και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ρομαντικά θέματα, χαριτωμένα διακοσμητικά, καρδούλες, αστεράκια, πρίγκιπες και ο,τι πιο ιδιαίτερο έχετε φανταστεί για την ημέρα του γάμου και της βάπτισης...


Η δράση «Μπομπονιέρες - Προσκλητήρια» του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχει αγκαλιαστεί με αγάπη από νέα ζευγάρια που επιθυμούν με τη χαρά τους να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε όλα τα παιδιά του Χαμόγελου.


Οι εθελοντές, αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο με διάθεση και φαντασία σχεδιάζουν σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Μόλις έμαθα για αυτή τη δράση, δίχως δεύτερη σκέψη άρπαξα την ευκαιρία και αφέθηκα σε ένα «ταξίδι» αγνότητας που συνδυάζει την φαντασία και την αγάπη με καλαίσθητο και κομψό αποτέλεσμα. 


Το 2005, όταν ιδρύθηκε ο ζεστός χώρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Τρίπολη, ξεκίνησε ή ιδέα της δημιουργίας χειροποίητων ειδών για το γάμο και τη βάπτιση. Οι εθελοντές δοκιμάζοντας το ταλέντο τους, δημιούργησαν τη δική τους σειρά από μπομπονιέρες, σετ βάπτισης (λαμπάδες, κουτιά, μαρτυρικά), βιβλία ευχών, στέφανα και πρωτότυπα προσκλητήρια που θα ζήλευαν ακόμη και οι μετρ του είδους.


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά και σήμερα οι εθελοντές συνεχίζουν δυναμικά αυτή τη δράση ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας μα πάνω από όλα τις δικές σας προσωπικές επιλογές καθώς σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ο,τι έχετε ονειρευτεί.

Επιλέγοντας τις όμορφες χειροποίητες κατασκευές, συμβάλλουμε όλοι στο να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ αυτό το Χαμόγελο και να μας αγκαλιάσει όλους!


Δημιουργίες κλασικές, παραμυθένιες, ρομαντικές, εκκεντρικές, απαστράπτουσες τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στον εκθεσιακό χώρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Τρίπολη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 34. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο τηλέφωνο: 2710234154  



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις