Το "Φιλί" της ζωής του Έλβις - Η άγνωστη ιστορία του...


Ένα κόλλημα το έχω... χρόνια τώρα με τον μοναδικό Έλβις. Τι βρήκα..... τι βρήκα....

Το διάσημο φιλί του Έλβις Πρίσλεϊ!!!!!!

Ακολουθεί η ιστορία του...

Τον Ιούνιο του 1956 κατά την περιοδεία του στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, μπροστά από το θέατρο Mosque, ο φωτογράφος Άλφρεντ Γουέρδεϊμερ απαθανάτισε το βασιλιά του rock and roll, Έλβις Πρίσλει σε ένα πρωτοποριακό για την εποχή ενσταντανέ με ένα πανέμορφο κορίτσι...

Ο Έλβις τότε ήταν 21 ετών και η άγνωστη κοπέλα 20. Για 55 χρόνια παρέμενε το άγνωστο κορίτσι της διασημότερης φωτογραφίας του Έλβις Πρίσλει, η οποία πήρε την ονομασία "Φιλί". Αφορμή για να αποκαλυφθεί το άγνωστο κορίτσι ήταν η έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποίησε ο Γουέρδεϊμερ για τον Έλβις Πρίσλεϊ στο Μουσείο Σμιθσόνιαν.

Σήμερα, είναι μια επιτυχημένη γυναίκα 75 ετών, διαχειρίστρια ακινήτων. Η κυρία Μπάρμπαρα Γκρέι επισήμανε στα μέσα ενημέρωσης: "Κουράστηκα τόσα χρόνια να με αποκαλούν ως το άγνωστο κορίτσι".

Η Μπάρμπαρα Γκρέι βρήκε τον Γουέρδεϊμερ στο Facebook και του έστειλε μήνυμα χρησιμοποιώντας το πατρικό της όνομα στο οποίο του έγραψε: "Εγώ είμαι το κορίτσι της φωτογραφίας, έχω μια καλή ιστορία για εσάς, παρακαλώ απαντήστε". Όταν δώσανε ραντεβού, αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

Ο φωτογράφος του Έλβις Πρίσλεϊi όλα αυτά τα χρόνια αναφερόταν στην άγνωστη κοπέλα "ως το ημερήσιο ραντεβού του Έλβις", προσθέτοντας ότι "ποτέ δεν είχε ρωτήσει το όνομα της".

Ο Γουέρδεϊμερ ήταν η σκιά του Έλβις. Τον αποθανάτιζε σε διάφορες στιγμές της ζωής του. Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες εμπνεύστηκε το "Φιλί" της ζωής του Πρίσλεϊ.

Μ πληροφορίες από Δημήτρης Μαρμαρινός (mylady.gr)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις