Κώστας Ρουκάς με αγάπη για την Εύβοια


Κώστας Ρουκάς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε. Ευβοίας με το Συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου
Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση 
«Η Στερεά στο Επίκεντρο» 

Με τον Κώστα Ρουκά, μετράμε πάνω από δεκαπέντε χρόνια ζεστής και όμορφης φιλίας. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με κοινό στόχο και άξονα την προώθηση, παραγωγή και ανάδειξη του αγροτικού πλούτου της ευβοϊκής γης, αποφασίσαμε να συνενώσουμε και επιχειρηματικά τις δυνάμεις μας ώστε να συμβάλλουμε στη ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Δυνατό πνεύμα ο Κώστας, με πλούσιο profile πολύχρονης ακαδημαϊκής εμπειρίας και επιστημονικής έρευνας μα πάνω όλα με την ωραία και δημιουργική του ψυχή με κέρδισε αμέσως. Ξεκινήσαμε από το μηδέν… και περάσαμε πολλά. Εξακολουθούμε Κώστα μου να περνάμε πολλά, αλλά δεν χάνουμε το χαμόγελο μας! 

Παλέψαμε με «κλίκες» κομματικές και τοπικά θηρία… υψώσαμε το ήθος, την αξιοπρέπεια και την επιστημονική μας κατάρτιση, δυστυχώς, όμως αυτά τα προσόντα δεν αρκούν στην Ελλάδα του σήμερα για να ανοίξεις και τα δύο φτερά… 

Αγαπημένε μου φίλε Κώστα, είμαστε παιδιά «παντός καιρού» και κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε πάλι φόρα. Η απόφαση σου να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Περιφερειακό Επίπεδο σε τιμά. Επιτέλους, καθαροί, αγνοί και άξιοι νέοι άνθρωποι μακριά από «κομματικές» και «πολιτικές» βρομιές βγαίνουν στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία. 

Ο Κώστα Ρουκάς, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και χρυσή καρδιά. Μαζί έχουμε περάσει πολλά, ανεργία, στεναχώριες, πάθος και μεράκι για τη δουλειά. Μοιραστήκαμε κοινούς στόχους, όνειρα με αγάπη για την ιδιαίτερη μας πατρίδα. Οι ευλογημένοι καρποί της Εύβοιας μας μαγνήτισαν, επιθυμία μας ήταν και είναι να ακουστεί η ιδιαίτερη πατρίδα μας από άκρη σε άκρη στη γη. Τα τοπικά της προϊόντα να γεμίζουν ράφια σε μεγάλες αλυσίδες ντελικατέσεν του εξωτερικού. Μέσα από αυτή τη δράση και τις δυσκολίες ωριμάσαμε και οι ίδιοι σαν άνθρωποι, τα εμπόδια μας δυνάμωσαν μα πάνω από όλα μέχρι και σήμερα διατηρούμε αλώβητη την όμορφη φιλία μας. 

Πάντα Κώστα μου το σπινθηροβόλο βλέμμα και η οξυδέρκεια σου θα αποτελούν για μένα πηγή έμπνευσης! 

Εύχομαι από καρδιάς οι συντοπίτες μας στο Νομό Ευβοίας να είναι τυχεροί να τους εκπροσωπήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σε υψηλό πόστο γιατί σου αξίζει! Έχεις βιώσει μέχρι τώρα πολλές απογοητεύσεις αλλά δεν χάνεις το χαμόγελο σου, με ηρεμία, υπομονή και επιμονή, με όπλο την επιστημονική συγκροτημένη παιδεία σου αλλά πάνω από όλα με την καλλιεργημένη και ευγενική ψυχή σου, προχωράς με αξιοπρέπεια και είμαι σίγουρη πως θα φτάσεις ψηλά, το αξίζεις φίλε! 

Καλή επιτυχία Κώστα μου, είμαι δίπλα σου! 

Απόστολος Γκλέτσος και Κώστας Ρουκάς


Σε βράβευση σεφ στην Ακαδημία Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Ο Κώστας τιμητικά θα κατέχει τη θέση του Ειδικού Μέλους



Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τοποθετήσεις και τη δράση του Κώστα Ρουκά πατήστε εδώ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις